kolio_k Публикувано Май 11, 2007 Публикувано Май 11, 2007 Дадоха ми ги скоро и реших да ги постна.Записа е правен от пулта ,а аз леко го понапомпах.Май не стана много добре,но аз съм доста неумел със записите така или иначе Mahavishnu1 Mahavishnu2 Приятно слушане и благодаря предварително за отделеното време п.п.Всякакви коментари,били те позитивни или негативни,разбира се са добре дошли Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Аааа ..... Кольо не така баце ..... ние тук на стрелбище си играем , по капачки стреляме с кабзи дето се вика , а ти с ядрено оръжие действаш ...... имай милост , и ние душичка носим уж ....... ...... а иначе кво да кажа .... и аз искам ей тъй между другото в шеги и закачки да посвирвам парчета на Махавишну орк. .... ама не мога за жалост ........ еваларка Кольо :recourse: :recourse: :recourse: Цеко Цитирай
dedomito Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Много ми хареса във второто парче бързата смяна на ритъма и темата , много добро съчетание . Освен че очевадно си професионален музикант друго няма какво да кажа . Цитирай
yotzzo Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Не съм слушал много Махавишну,а и не си падам особено.Оригиналите на тези парчета също не ги знам. Вие сте ги изсвирили със страхотна енергия и настроение!Изкефих се многоОтносно записа нищо не мога да кажа-достатъчен е за информация. Цитирай
dorchester Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Приятно слушане и благодаря предварително за отделеното време Слушането беше наистина приятно. Къде се е случило това свирене? Няма ли видео? Цитирай
kolio_k Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 (Редактирано) Благодаря ти .Свиренето беше в един клуб в Берн,за съжаление нямам видео. @Yotzzo Благодаря ти за коментара.Радвам се че ти е допаднало Редактирано Май 17, 2007 от kolio_k Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Oldies,but goldies!Екстра са,Коко!Пък това че китарата се бе поразстроила малко на 2-рото парче уви е съдбата на всички нас които свирим със Страт-ове <_> Владо Цитирай
Recommended Posts