Surikat Публикувано Май 11, 2007 Публикувано Май 11, 2007 Ства дума за това .Чували ли сте го, ползвали ли сте го, на какво мнение сте? Написаното в сайта е надъхващо, но леко ми напомня на WS Teleshop... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Линкът не работи. А и Guitar Pro 5, примерно, си има достатъчно добър Speed Trainer Цитирай
to6kata Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 (Редактирано) щом става дума за пари според мен е безмислено да си ги харчиш за такова нещо (лично мое мнение) като се има впредвид, че както SomeoneElse е написал по нагоре Guitar Pro 5 си има много добър такъв трейнър. Но все пак както ти си решиш. В сайта видях че има trial version за сваляне. Свали си го и виж какво наистина представлява и ако ти хареса си го купи. Редактирано Май 11, 2007 от to6kata Цитирай
the_gorer Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 щом става дума за пари според мен е безмислено да си ги харчиш за такова нещо (лично мое мнение) като се има впредвид, че както SomeoneElse е написал по нагоре Guitar Pro 5 си има много добър такъв трейнър. Еми пич, то и при GuitarPro също става дума за пари. Демек - не е никак, ама никак безплатен. Цитирай
to6kata Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 щом става дума за пари според мен е безмислено да си ги харчиш за такова нещо (лично мое мнение) като се има впредвид, че както SomeoneElse е написал по нагоре Guitar Pro 5 си има много добър такъв трейнър. Еми пич, то и при GuitarPro също става дума за пари. Демек - не е никак, ама никак безплатен. аз имах впредвид че веднага можеш да си я намериш кракната и да не плащаш нищо Цитирай
david nakov Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Малко оф топик искам да попитам за спиид трейнъра на Гитар про . Тъй като я имам програта,но винаги сам я ползвал само са таблатури и сега от вас чух за този трйнър,може ли да ми кажете от къде се пуска и как се рботи с него Благодаря предварително Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Ами става въпрос само за Guitar Pro 5, защото мисля, че на предишните версии я нямаше тая екстра. Първо селектираш дадена част от таблатурата, примерно с Shift + Click после натискаш копчето за Loop/Speed Trainer и си избираш вече как да действа програмата: Цитирай
lizardman Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Значи Guitar Speed Trainer-а го имам. Да започна с това, че въобще не трябва да мислиш за закупуване(аз си го намерих-не ме питай как). Програмката работи, но на следния принцип: дава ти някаква възможност за развитие, но всичко си зависи от теб. Може наистина да си подобриш скоростта, но не дотолкова, колкото си мислиш. Просто няма да имаш нерви, а и няма никакъв смисъл. Общо взето не ти трябва. Виж сега има други програми от тая серия, които наистина си заслужават и към които можеш да се стремиш. Аз усърдно си търся Guitar and Bass Ear Trainer(GBET), но за сега без успех Цитирай
Guest Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Ами става въпрос само за Guitar Pro 5, защото мисля, че на предишните версии я нямаше тая екстра. Има я и в Guitar Pro 4 , натискаш F9, пишеш от кой до кой такт да се повтаря и с колко да се увеличава темпото. Цитирай
david nakov Отговорено Май 13, 2007 Отговорено Май 13, 2007 Благодаря за отговорите ,ще се възползвам от тях Цитирай
musicman Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Аз я имам тази програма и съм си я купил защото ме заинтригува с методологията си. Идеята е че бързината се тренира по определен начин. Почваш от някакво "удобно" темпо, стигаш до невъзможно и връщаш малко над "удобното". Това го казва и Петручи в неговия урок. Обаче проблема на програмата е, че метронома е "вързан" за упражненията, които те са дали. Демек ще трябва да си пиша аз универсален метроном. Даже съм на половина готов. Така, че ако си фен на тази система - донякъде ще ти свърши работа. Ако не - тренирай както си знаеш. Аз лично не харесвам спиид трейнъра на гитар про-то защото никога не знам в какво темпо съм?!?! Знам какво е началното и крайното но ако не броя - няма начин да разбера на какво темпо имам проблем. Цитирай
Guest Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Мюзикмен, горе в titlebar-а на програмата (GuitarPro) пише какво е темпото в момента принципно. Цитирай
musicman Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 Да ама началното. Писни увеличение с 5 или 10 бита и ми кажи тогава. Цитирай
Recommended Posts