Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ако правилно те разбрах,това което те интересува се прави така<Заглушаваш с лявата ръка всички струни(примерно слагаш баре на 3ти праг,но не натискаш с пръста докрай ,а само докосваш струните),а с дясната удраш два пъти надолу по струните(примерно по ла и ре или както става най добър звука) при включен дисторшън.

хехе, всъщност там може да изкара натурален хармоник :headbang:

аз лично бих заглушил китарата с повече от 1 пръст на повече от 1 място

Отговорено

Не изпадай в подробности,затова съм написал примерно :headbang: .Като искара хармоник,човека ще си премести ръката,а ако един пръст не стига ще сложи повече

Отговорено (Редактирано)

като съдя по естеството на зададения въпрос, не мисля че подробностите са излишни

катко и да е де - мир :headbang:

и с палм мют може, само че трябва да се направи по далече от бриджа...

БТВ никой не спомена и третия начин - заглушаване отгоре и отдолу - 100% сигурно

Редактирано от LOE
Отговорено (Редактирано)

Аз подкрепям Kolio_K.

Лява ръка - баре без натискане и дясна ръка - чагъртане надолу-нагоре при силен кривоч.

Редактирано от DILETANT
Отговорено

Може и да греша (в момента не мога да включа китарата :thumbs_up: ), но ми звучи като удряне с ръба на перото в/у струните (примерно 6-та и 5-та), без да преминава през тях (все едно почукваш по повърхност). Заглушаването може би е сравнително леко - трябва да се опита, няма как... :)

Отговорено

Точно както казва kolio_k,днес пробвах и звучи точно така.

Иначе става и със заглушаване по-далеч от бриджа ама не звучи

баш така.

Пробвай пак, ама само докосни струните без да натискаш :)