Koko54 Публикувано Май 11, 2007 Публикувано Май 11, 2007 как да изсвиря нотата която е на 24 сек. точно преди китарите? http://www.vbox7.com/play:460f469a Цитирай
kolio_k Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Ако правилно те разбрах,това което те интересува се прави така Цитирай
LOE Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 хаха просто заглушаваш струната и леко я бутваш с перцето Цитирай
bratmito Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Не ми звучи кат палм мютинг.По-скоро е заглушаване с лявата ръка,за което пише kolio_k. Цитирай
LOE Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Ако правилно те разбрах,това което те интересува се прави така<Заглушаваш с лявата ръка всички струни(примерно слагаш баре на 3ти праг,но не натискаш с пръста докрай ,а само докосваш струните),а с дясната удраш два пъти надолу по струните(примерно по ла и ре или както става най добър звука) при включен дисторшън. хехе, всъщност там може да изкара натурален хармоник аз лично бих заглушил китарата с повече от 1 пръст на повече от 1 място Цитирай
kolio_k Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Не изпадай в подробности,затова съм написал примерно .Като искара хармоник,човека ще си премести ръката,а ако един пръст не стига ще сложи повече Цитирай
LOE Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 (Редактирано) като съдя по естеството на зададения въпрос, не мисля че подробностите са излишни катко и да е де - мир и с палм мют може, само че трябва да се направи по далече от бриджа... БТВ никой не спомена и третия начин - заглушаване отгоре и отдолу - 100% сигурно Редактирано Май 11, 2007 от LOE Цитирай
DILETANT Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 (Редактирано) Аз подкрепям Kolio_K. Лява ръка - баре без натискане и дясна ръка - чагъртане надолу-нагоре при силен кривоч. Редактирано Май 11, 2007 от DILETANT Цитирай
ivivdim Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Може и да греша (в момента не мога да включа китарата ), но ми звучи като удряне с ръба на перото в/у струните (примерно 6-та и 5-та), без да преминава през тях (все едно почукваш по повърхност). Заглушаването може би е сравнително леко - трябва да се опита, няма как... Цитирай
Koko54 Отговорено Май 12, 2007 Автор Отговорено Май 12, 2007 я някой да направи един семпъл, че нещо немога да го направя ? Цитирай
shadow Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Точно както казва kolio_k,днес пробвах и звучи точно така. Иначе става и със заглушаване по-далеч от бриджа ама не звучи баш така. Пробвай пак, ама само докосни струните без да натискаш Цитирай
Recommended Posts