Jump to content
Българският форум за музиканти

Free Drum машина!


Recommended Posts

Здравейте колеги. Бих искал да ви помоля ако някой има или знае, някакъв сайт, от където мога съвсем свободно, да си сваля някаква прилична програмка за пасане, правене и с готови семпли на барабани!!! Само бих искал, да не с електронни, а рокаджийски!!! :recourse:

Благодаря ви предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз лич4но не знам безплатна друм програмка но може6 да правиш това за което говориш на Fruity Loops...някои хора я ругаят но за мен и за много други които са я разучили добре си е много добра...просто ще трябва да се поразровиш и да си изтеглиш отделно семпли...аз лично съм я използвал с цел да замествам барабанист на репетиция и се получава :surprise: обаче семплите които са в самата програма са гадни...намери си други...ако искаш като си я изтеглиш аз мога да ти пратя семли...иначе идеалната програма е Drumkits from hell обаче тя не е free... аз също много я искам но не мога да я намеря кракната :) та ако някои я има или знае отде да я намеря много моля да ми каже...това е от мен :-) успех :-) B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е класиката в жанра: http://www.threechords.com/hammerhead/

HammerHead е убийец! Стига да знаеш как да я ползваш пълноценно. Толкова е проста и в същото време безкрайно полезна. Аз си написах всички демо барабани на нея и не мога да се оплача.

 

Drums preview

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Не е фрий тоя софт, инак напоследък си играя с него и постигам доста добри резултати, като се има предвид малкия обем семпли от само 2 ГВ.

 

иначе идеалната програма е Drumkits from hell обаче тя не е free... аз също много я искам но не мога да я намеря кракната

 

Има я да не кажа навсякъде, но на достатъчно много места. Само да кажа, че има няколко версии, като най-лесно откриваемата е меко казано гадничка. Потърси една стара тема за DFH, където съм описал подробно всички разновидности на DFH. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кое им е фрий-то? Че демото е напълно функиониращо за неопределено време? Да, но с 1 вехт сет само...благодаря! :greenball:

 

Ами как да ти кажа.... поразръчкай торент тракерите има я. Демото наистина е с 1 сет. Тази версия която ползвам има няколко! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хех...щом торенти се намесват, ще да е фрий ама в съвместна продукция с H20 или AiR или...ахъм :greenball:

коя е тая версия само ме интересува, най вечеинформативно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Демоноида фрий софт рядко вирее, особено когато единия файл завършва на ...Кийген. Въпросът е, че софтът ПО ПРИНЦИП не е безплатен, а не дали може да се намери кракнат и от сорта.

С четири думи - АД не е безплатен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.