alexdar Публикувано Юни 15, 2020 Публикувано Юни 15, 2020 Здравейте! Тъй като няма никаква ъпдейтната тема, а и контактите са стари в раздела за ремонт, искам да попитам за актуален контакт и препоръка на лютиер. Вече нямам време да свиря толкова често, но все пак имам един Vintage, който иска поддръжка. Трябва ми сетъп, нов нът, евентуално работа по грифа и тн. При кого си поддържате инструментите в София? Благодаря предварително! Поздрави! Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 15, 2020 Отговорено Юни 15, 2020 Vandell guitars, коректно отношение, човека си разбира от работата. Работил е по 4 мои китари. Другата седмица ще му закарам петата. Sent from my BLA-L09 using Tapatalk Цитирай
alexdar Отговорено Юни 16, 2020 Автор Отговорено Юни 16, 2020 Ако никой друг няма никакви други предложения, да смятам, че това е правилния човек. Благодаря! Цитирай
GKuzmanov Отговорено Юни 18, 2020 Отговорено Юни 18, 2020 Мишо от MojoGear за София мога горещо да ти препоръчам. 2 Цитирай
doctora Отговорено Септември 4, 2020 Отговорено Септември 4, 2020 На 18.06.2020 г. at 10:16, GKuzmanov написа: Мишо от MojoGear за София мога горещо да ти препоръчам. Братле.Мерси за инфото,Аз съм много назад с материала,но искам да имам качествени китари.....ще се възползвам ! Цитирай
nonkapo Отговорено Октомври 2, 2020 Отговорено Октомври 2, 2020 А някой да знае къде се продават пикгардове за различни модели и имат асортимент в наличност. Два пъти поръчвам и все идва неподходящ, а не ми се играе да го правя сам. Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 3, 2020 Отговорено Октомври 3, 2020 Ако споделиш за какъв модел търсиш е доста по-вероятно да те ориентираме адекватно.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
nonkapo Отговорено Октомври 4, 2020 Отговорено Октомври 4, 2020 (Редактирано) Съжалявам, но и аз не знам точният модел. Става въпрос за произведено в Китай Джио, което не успях да идентифицирам дори по сериен номер. Иначе отзад има печат за контрол на качеството. Тремолото е от по елементарните. По скоро ако направя снимка и снема някои размери има шанс да помогне някой. От някъде бях изкопал шаблони на 7-8 модела Ибанец и един от тях поне по адаптерите съвпадна. Тия по евтините масови модели понякога имат разлики от година на година. Май това беше страницата: https://www.greasygroove.com/will-it-fit Редактирано Октомври 4, 2020 от nonkapo Цитирай
nonkapo Отговорено Октомври 10, 2020 Отговорено Октомври 10, 2020 Ето и малко снимки на хубавицата. Не бях виждал до сега Ибанец с пластмасови копчета на потенциометрите. Номера започва с J, последвано от 9 цифри. Прагчетата са 22 а тремолото е от по елементарните. Имам малки съмнения, че може да е фалшива, но повече клоня към масово произвеждан бюджетен модел. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 11, 2020 Отговорено Октомври 11, 2020 GIO е май най-евтината им серия, общо взето... менте или не все е боклук. Надали някой ще тръгне да прави менте на толкова евтин модел... Цитирай
nonkapo Отговорено Октомври 13, 2020 Отговорено Октомври 13, 2020 Мисля че вече имам отговор. Остава само да потвърдя годината на производство през номера. От тук нататък ще е много по лесно и с пикгарда, стига да намеря материал. https://ibanez.fandom.com/f/p/4400000000000008835/r/4400000000000078552 Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Октомври 19, 2020 Отговорено Октомври 19, 2020 Качествен, "истински" материал за пикгард се продава в "Камертон 99". 1 Цитирай
Recommended Posts