DeathZone Публикувано Март 25, 2005 Публикувано Март 25, 2005 Здравейте , чудех се колко от вас са опитвали тези камиончета и какво мислят за тях , кое ви допада най-много и защо?Интересува защото с моя амп съм пробвал само ShredMaster , а ми се иска да ми кажете как ги съпоставяте едно спрямо друго.Искам да си купя подобно камионче за да мога да получа подходящ драйв за хард рок и тук таме нещо по метално ... абе с други думи маршалски драйв от сорта на JCM800 или JCM2000.За сега обмислям да си намеря Jackhammer , но не знам кое е по добре от трите за тази ми цел.Благодаря ви за помоща предварително!!!! Цитирай
Delyan Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 MetalZone е добър според мен, доколкото съм имал възможност да го побъзикам, но е далечко като тип звук от JCM драйвовете. Цитирай
circles Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 За маршалски драйв, мисля че ShredMaster-а е най-подходящ. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 (Редактирано) Здравейте , чудех се колко от вас са опитвали тези камиончета и какво мислят за тях , кое ви допада най-много и защо?Интересува защото с моя амп съм пробвал само ShredMaster , а ми се иска да ми кажете как ги съпоставяте едно спрямо друго.Искам да си купя подобно камионче за да мога да получа подходящ драйв за хард рок и тук таме нещо по метално ... абе с други думи маршалски драйв от сорта на JCM800 или JCM2000.За сега обмислям да си намеря Jackhammer , но не знам кое е по добре от трите за тази ми цел.Благодаря ви за помоща предварително!!!! камиончетата на marshall струват по 150 лв а вътре частите са за около 10-15 поръчай за ники фена да ти направи единия от двата метал зон не ти препоръчвам много е добър педала но не е за тебе -знам какво свириш - аз имах метал зон но го продадох - трябваха ми кинти а и не митрябва вече такув саунд. Аз лично си сглобих драйв мастера на marshall za 7 кинта без кутииката и жаковете но той е с доста по слаб крънч. Редактирано Март 25, 2005 от AXE Цитирай
metalhammer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 За маршалски драйв, мисля че ShredMaster-а е най-подходящ. shred mastera e по стар като хронология от Jackhammer а принципите има на работа са коренно различни Цитирай
DILETANT Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Допреди година имах Jackhamer. Фактор бяха внесли такива на цена около 110 лв. В упътването им е записано че режим овърдрайв е симулация на JCM 800 а режим дисторшън е на JCM 2000. Според мен ставаше предимно за сола - звукът е компресиран и с много състейн. За рифове обаче беше много мътен и басов. Успях да го продам и си взех ZOOM Hyper Lead, който е страхотен. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Аз лично си сглобих драйв мастера на marshall za 7 кинта... А аз го чух на МР3 и много ми хареса. Пиши на корпорацията Naudio, чувам че отговарят на всеки изпратен им email... Цитирай
DeathZone Отговорено Март 25, 2005 Автор Отговорено Март 25, 2005 Благодаря за помоща!Обмислям на първо врене да зема да сглобя с помоща естествено на N-Audio по един shredmaster i drivemaster , но се чудя дали тези схеми които се намират в нета са оригинали.Ако някой знае откъде мога да намеря оригиналини схеми ще се радвам да сподели.Като се замисля shredmaster-а който пробвах не звучеше никак зле и ако направения от мен такъв звучи така няма да се вътря с оригинален. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 според мене тези неща в нета са си сваляни от оригинални изделия така че няма място за притеснение Цитирай
DeathZone Отговорено Март 25, 2005 Автор Отговорено Март 25, 2005 Прав си нищо не пречи да опитам , така че зарежи варианта да пробвам с твоя (дето ти писах ЛС)то по лесно ще ми е да си сглобя )).В смисъл че си го правил по всеизвестната схема от нета.Ако си свирил на оригинален дали има някаква разлика според теб? Цитирай
metalhammer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Прав си нищо не пречи да опитам , така че зарежи варианта да пробвам с твоя (дето ти писах ЛС)то по лесно ще ми е да си сглобя )).В смисъл че си го правил по всеизвестната схема от нета.Ако си свирил на оригинален дали има някаква разлика според теб? иначе drive master mi донесахо преди 8 години с китарата обаче аз тогава не разбирах исках траш браче а пук си имах парк 10 вата и тои си звучеше идентично. Още тогава го отворих и видях че вътре в кутииката няма нищо!! Един операционен усилвател-заболя ме глава и го върнах на пича. Така че свирил сум на оригинален преди 8 години )) Цитирай
Nikifena Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Ако някой знае откъде мога да намеря оригиналини схеми ще се радвам да сподели имам ги сичките схеми бе шматко да беше питал по айсикю Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 За маршалски драйв, мисля че ShredMaster-а е най-подходящ. Сори за оффтопика ама се опитвам да разбера коя е бандата от подписа ти човече.. един път бях питал вече.... А относно въпросните камиончета .. тц тц . не съм ги пробвал. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 аве чичкото в един музикален магазин като ма навиваше да си купя Метал зона ми каза че можело да се извади и овердрайвски звук..нинам мое да нма е байламосвал Цитирай
metalhammer Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 забрави за овърдрайв звук от метал зона Цитирай
Recommended Posts