the_gorer Публикувано Март 24, 2005 Публикувано Март 24, 2005 Значи, чудя се как да си направя поставки за китарите - хем да не се налага да купувам купешки, хем да са нещо, което се прави за нула време, хем да се прави от подръчни материали и да не иска некви спешъл майстори, дърводелци и прочее, хем да е ефективно и да не си лющя боята от китарите като ги подпирам по столове и маси, да речем. Вие по какъв начин сте решили този проблем? Цитирай
DILETANT Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 По-добре си купи! Продават се по 20-25 лева. Цитирай
Bassko Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 По-добре си купи! Продават се по 20-25 лева. Псулютну! Цитирай
Fenix Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Значи, чудя се как да си направя поставки за китарите - хем да не се налага да купувам купешки, хем да са нещо, което се прави за нула време, хем да се прави от подръчни материали и да не иска некви спешъл майстори, дърводелци и прочее, хем да е ефективно и да не си лющя боята от китарите като ги подпирам по столове и маси, да речем. Вие по какъв начин сте решили този проблем? Хем да се праи лесно, хем да се праи бързо... еех. Аз тоя проблем го реших с 15 лева Цитирай
AXE Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 15 кинта и на стената Не заема място, не я подритвам, не пада. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 Пичове, аз ако имах излишни 15 кинта, щях да се оженя. За това не питах: "Колко струва да си купя поставка за китара?", а "Кажете как да не давам пари, щот съм скръндза" Цитирай
Fenix Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Пичове, аз ако имах излишни 15 кинта, щях да се оженя.За това не питах: "Колко струва да си купя поставка за китара?", а "Кажете как да не давам пари, щот съм скръндза" Aми, спиш на пода, а китарата на леглото. Цитирай
Glacierise Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Aми, спиш на пода, а китарата на леглото. Хахахаа Абе истинския китарджия спи с китарата бе А на въпроса - най-лесно можеш да си направиш сам такава за стена. Зимаш едно U образно железо, и един маркуч. Режеш маркуча, надяваш части от него на роговете на U-то - да не стърже китарата. Пробиваш една дупка в дъното на U-то, и с един дюбел - на стената Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Значи, чудя се как да си направя поставки за китарите - хем да не се налага да купувам купешки, хем да са нещо, което се прави за нула време, хем да се прави от подръчни материали и да не иска некви спешъл майстори, дърводелци и прочее, хем да е ефективно и да не си лющя боята от китарите като ги подпирам по столове и маси, да речем. Вие по какъв начин сте решили този проблем? Хем да се праи лесно, хем да се праи бързо... еех. Аз тоя проблем го реших с 15 лева И аз го реших за 15 лв!!!! Само една корекция направих - облепих горната скоба и долната с черен изолирблант щото гумата е няква лайняно - кафява стил ластик на прашка ама сега е супер! От Факткор я взех ... тоест подарък ми е за рожденния ден ... така че не се коси за 15 кинта човече! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Пичове, аз ако имах излишни 15 кинта, щях да се оженя. ако поканиш форума на сватба със сигурност ще събереш заветните 15 кинта Цитирай
the_gorer Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 (Редактирано) Пичове, вие ме взехте за мезе с тия 15 кинта. Имам три използваеми китари, които или стоят подпрени по столовете или (едната от тях) стои в куфар и трябва да я вадя, а това е досадно. 3 х 15 = пеесе кинта. Немам ги. PS: Glacierise, това с желязото е много тарикатско. Ще пробвам да направя даже поставка за земя, ама не знам дали ще докопам толкова дълга арматура. Редактирано Март 24, 2005 от the_gorer Цитирай
strat Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 здрасти. значи аз реших този проблем. НО! използвах едно парче тръба водопроводна. и с електрожена баща ми я превърна в прекрасна стойка за 2 китари. ако ти се намира такава тръба и някой който може да заварява, нямаш проблем. и сега и 2-т еми китари си седят кротко на стойката без да се мандахерцат наляво надясно с гръб са една към друга. много практично. иначе и това за стената не е лоша идея - НО! внимавай да не падне китарата. ако я направиш калпава ще стане резил Цитирай
Nikifena Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Ако имаш електрожен завари 2 тръби за метална планка на разтояние колкото да взлезе грифа между тръбите. Планката с 4 болта по ъглите за стената а на тръбите както каза Ицо тургаш маркуч. В строителните магазини или складове се продават едни меки маркучи за термоизолация. земи си 1-2 метра и режи за 10 стойки. Хем са меки, хем красиви Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 тия поставки от 15-20 лева ме заинтригуваха. Може ли някой да постне пик, а ако не поне да обясни какво представляват? Благодаря предварително... Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 има ли значение каква ще е поставката за стрела :wow: Цитирай
Recommended Posts