DJ Alex Публикувано Април 23, 2007 Публикувано Април 23, 2007 (Редактирано) От доста време не бях правил нищо ново. В малкото свободно време през последния месец "сготвих" това: http://bg-sonic.com/members.php?id=41 парчето е "Tears & Glory" Имам си достатъчно забележки по микса , но ми се искаше да чуя и други мнения, така че всяко такова е добре дошло . Редактирано Април 23, 2007 от DJ Alex Цитирай
bobalan Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 аз нямам забележки. Страхотно е. Това вече беше в моите фаворити Цитирай
synchu Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Mega Kewl На мен ми харесва много (на слушалки, а по-късно подозирам, че ще ми харесва и на колони) и няма какво да критикувам Тук таме контрабаса бих разместил, но това е въпрос на аранжимент и виждане на автора. Цитирай
Overkill Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Поздравления и от мен, приятел. Long version ще има ли? Цитирай
DJ Alex Отговорено Април 24, 2007 Автор Отговорено Април 24, 2007 Тенкю, тенкю Overkill - ами имах доста идеи в главата, който се трупаха през последните месеци. Усетих, че почвам леко да зациклям преди седмица и затова решиш на този етап да не го развалям с изсмукани от пръстите неща (финала ми е жив пример за това , все едно че гледаш тъп филм, който ти подсказва, че на всичкото отгоре ще има и ВТОРА СЕРИЯ ) . Надявам се в скоро време все пак да намеря муза да го удължа малко . synchu - като го спомена се сетих, че на някой места имах неуредици в това отношение. Някой изчистих, други може би не. Нищо чудно да съм допуснал и някоя бруталия в бас линията . Сещам се за две три места Цитирай
Boris Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Алекс, Парчето ти е страхотно. Определено е едно от моите фаворити в конкуса на SONIC. Късмет Цитирай
black_waltz Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 нямам думи страхотно е, много добре си предал емоцията, а пианото звучи убииствено, супер реалистично и дълбоко! Цитирай
DJ Alex Отговорено Април 26, 2007 Автор Отговорено Април 26, 2007 Благодаря за мненията и на двама ви Мисля, че пианото можеше да стане и малко по-добре (време е да спра, че почнах да се самокритикувам ) Цитирай
Recommended Posts