a_panov Публикувано Февруари 27, 2020 Публикувано Февруари 27, 2020 Здравейте Търся две винтчета. Първото е за пристигане на единия от шестограмите за Floyd Rose тремоло. Отзад на главата има държа на двете ключета, едното е 2.5 мм другото е 3 мм и със специфично болтче се закеркенечват във държава. Второто е за капачето на батерията,, дълго е 3 мм и е с малка глава, май като на плочката на стратокастерите. Имам болтчета на плочката на пружините ама те с два пъти по голяма глава. Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 27, 2020 Автор Отговорено Февруари 27, 2020 Първия пост не мога да го редактирам, това е болта и до него има дупка за друг който държи второто ключе. Такъв болт търся. Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 27, 2020 Автор Отговорено Февруари 27, 2020 (Редактирано) Това е винтчето на капачката на батерията. Един брой ми трябва. Редактирано Февруари 27, 2020 от a_panov Цитирай
lyubohar Отговорено Февруари 28, 2020 Отговорено Февруари 28, 2020 (Редактирано) Вземаш по едно за мостра и отиваш в магазин Евроболт на Сливница и Раковска. Редактирано Февруари 28, 2020 от lyubohar Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 28, 2020 Автор Отговорено Февруари 28, 2020 Живея в Северна Африка.... Цитирай
lyubohar Отговорено Февруари 28, 2020 Отговорено Февруари 28, 2020 "Location:София" Аз виждам това. В Африка си,а търсиш винтчета в България? Ще намериш.В разни стари ел.и радио уреди се намират. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 28, 2020 Отговорено Февруари 28, 2020 Тогава отиваш в Афроболт. 2 1 Цитирай
a_panov Отговорено Февруари 28, 2020 Автор Отговорено Февруари 28, 2020 (Редактирано) Тука мога да ги дам на златар да ми направи същото от злато или сребро, или другото решение е да си поръчам от Gotoh... Ама от Gotoh ще е комплект 12 или 16 ботлтчета. А за държача ще ми предложат нов комплект. Редактирано Февруари 28, 2020 от a_panov Цитирай
Recommended Posts