Nikifena Отговорено Април 25, 2007 Автор Отговорено Април 25, 2007 Има 2 начина да се направят тия планки: Единият е от нормална ламарина изрязана на лазер която се хромира и готина неръждавейка на която след лазерното само се правят фаски за отворите за винтовете. Лично на мен ми се вижда по-добро решение това с хромирането, за да се направи по-дебел слой хром който да скрие ръбовете и шева на лазера който е леко грапав. Цитирай
Sad But True Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 ^Недей забравя ,че ръба получен след рязането може да се заглади ,а планката от неръждавейка да се полира. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 25, 2007 Автор Отговорено Април 25, 2007 ^ не се наемам да си играя да заглаждам ръбове на неръждавейка. това ще е 3 дена работа Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 Рамки най-различни при Капуша има, май и никелирани. musicjam.hit.bg Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 ^ Да, при него има всякакви части за китара на фирмата Бостън / Bas van den Broek. За съжаление, обаче по-екзотичните ги няма в наличност, а трябва да се поръчат. Преди време си бях поръчал флойд роуз, и доставката отне около месец и половина. Ето адаптерите и частите за тях, с които разполага: http://basvandenbroek.com/engels/consument...CK%20UP%20PARTS Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 13, 2007 Отговорено Май 13, 2007 (Редактирано) а някой да си е правил такова нещо и за сингли - не всички китари са със платки отпред,разбирате за какво говоря... Редактирано Май 13, 2007 от rocker_vn Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 (Редактирано) Принципно синглите се завинтват в оформентава за тях дупка в китарата направо. Иначе не е проблем да се направят рамки за тях, но пък н знам дали ще е особено красиво. Редактирано Май 20, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Nikifena Отговорено Май 23, 2007 Автор Отговорено Май 23, 2007 Тя темата беше за ринг за двоен адаптер, ама както и да е.. Принципно сигнлите имат както различна големина, така и различно разположение на държащите ги винтове. Има стандартно решение с 2 от страни има и с 3- някои телекастъри и тн.. Тук трябва да се подходи повече според модела и вида захващане. Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 според мен си направи от черна ламарина и го хромирай,макар че това не означава че пак няма да търкаш 3 дена... за назъжената следа от лазера няма оправия дори и с 10 слоя хром... от личен опит знам че преди хромиране детайла трябва да е полиран като огледало - ако не се направи всичко изпъква и си личи много гадно... препоръчвам хромиране пред неръждавейка защото тя потъмнява с времето и се налага пак да се полира на моторетките си съм използвал и 2-та варианта - за това споделям! Цитирай
Recommended Posts