Evtim Djerekarov Публикувано Април 18, 2007 Публикувано Април 18, 2007 Ще ви помоля, ако ви е възможно да дадете няколко семпъла от китарите си, но директни семпли, направо записани от китарата, или DI-Box, без никакъв процесинг. Знам че някои от вас имат и добри китари. Ако е възможно, докато свирите на вашите усилватели, да се записва сигнала само от китарата, така, че да свирите с динамиката, присъща при свирене с усилвател, ще е най-добре. Ще е хубаво, и ако има чист семпъл, семпъл, в който се свири по-крънч или рок, както и метълски рифове. Семплите ми трябват, за да мога да ги прекарам през симулациите върху които работя в момента. Аз самият нямам особено големи навици на свирене, свързани с лампови усилватели, нито пък кой-знае колко хубава китара. Благодаря предварително. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Записах два семпъла.Единия е с Фендер,а другия с Гибсън.Звука е разделен с D I половината влиза директно в саундкартата(ЕМУ 0404),а другия в амп МесаБуги и от там с мик в картата.Оставили съм и двата,съответно в ляво и дясно.Първо свирих без драйв после с умерен и накрая със силен такъв. fender-sample- gibson-sample п.п.Надявам се да съм те разбрал правилно и семплите да ти свършат работа.Успех със работата Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Автор Отговорено Април 19, 2007 A, така е супер. Много кефят семплите. Ще си поиграя с тях да видя как са моите симулациики. Цитирай
Recommended Posts