adXok Публикувано Април 15, 2007 Публикувано Април 15, 2007 Опа, ай да ви зариба по една група от Полша. Който е чувал за Riverside, значи най-добре ще ме разбере Учете се на музика... макар че тя не се учи... просто се твори! Връзка към група INDUKTI: INDUKTI - съвременната прогресив-метъл музика П.П. Аве да ви питам... има ли още хора дето слушат Dream Theater?! Просто ми е любопитно... не че нещо! Цитирай
Тони96 Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Опа, ай да ви зариба по една група от Полша.Който е чувал за Riverside, значи най-добре ще ме разбере Учете се на музика... макар че тя не се учи... просто се твори! Връзка към група INDUKTI: INDUKTI - съвременната прогресив-метъл музика П.П. Аве да ви питам... има ли още хора дето слушат Dream Theater?! Просто ми е любопитно... не че нещо! За Dream Theater, аз ги слушам, и не само!!! Доста народ, особено музикантите(и не само) си падат по Drеаm Theater, защото това е група, от която много може човек да научи!!! А за Riverside, не съм чувал нищо!!! Вярно е, че музиката се твори, ама за да започнеш да твориш, трябва и да можеш да твориш!!! Цитирай
synchu Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 (Редактирано) Харесват ми, макар и да сa слушали малко повече Queensryche Добри са и евала Редакция 1 след прослушване 2: Вокала им е много добър Редакция 2 след прослушване 3: Ше взема да си купя диска ...май Структурата на песните им е малко сходна като тип аранжимент. А Dream Theater са велики. Shadow Gallery също, Opeth също Редактирано Април 17, 2007 от synchu Цитирай
adXok Отговорено Април 17, 2007 Автор Отговорено Април 17, 2007 Само не ме разбирайте погрешно... Аз от както излезе Images And Words си оставам фен на DT, макар и да не харесвам 'ич вокалиста им. Нищо че се подвизаваше по едно време по концертите с тениска на Napalm Death (на които като малък бях фен)!!! Помня и сигнала от предаването на Гергана Лазарова по програма "Хоризонт" на БНР... както и да е! Тук казвам, че в съвременната прог-музика е хубаво да има такива явления като: Amplifire, Oceansize, Riverside, Opeth, Arcturus, Indukti, Aghora и т.н., които са все млади хора и не мисля, че трябва да ги сравняваме непременно с гиганти като DT. Повече обаче аз мисля за DT като за група-образ, но не и образец. Като ТОТО за поп-рока. А ТОТО са брилянтни инструменталисти и музиканти! Ако нещо стане образец, всичко след това е като от калъп и... няма прогрес... а тук говорим за прогресив-музика все пак На харесалите групата - моите поздравления! Сигурен съм, че и в нашата родина ще има такива групи. Поляците да не би да се хранят с ман́а!? Цитирай
newcom Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 На харесалите групата - моите поздравления! Сигурен съм, че и в нашата родина ще има такива групи. Поляците да не би да се хранят с ман́а!? http://progresja.com/index.php?option=com_...110&Itemid= ама какви клубове имат само.И тука има такива групи ама няма къде да ги чуеш. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 заредих ги индуктите да се точат. Мерси. Цитирай
Recommended Posts