Koko54 Отговорено Април 14, 2007 Автор Share Отговорено Април 14, 2007 сега бях там небачкаше Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SelfDestroyer Отговорено Април 14, 2007 Share Отговорено Април 14, 2007 До колкото знам не работи в събота и неделя... И аз един път така се прецаках... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Април 14, 2007 Share Отговорено Април 14, 2007 оня в магазина мноого ме нерви, направо ми иде да взема един ония стагове дето ми ги хвали и да му го строша в главата - един път с приятел пробвахме китари на лампово кубе мюзикмен там, надух гейна на 7-8, дадох мастера на 2 за да искарам кривоч и оня педал ми вика че не съм разбирал от такива "сложни техники" (а самият аз правя лампови ампове) и веднага ми ръгна китарата в някво шибано 6" кубе за 100кинта, после ми разпрая колко велика китара е стаг, колко "сУстейн" имала, но най-вероятно аз не съм разбирал кво ми говори относно телата - сигурно са от някъв чам и са супер недодялана изработка - нек покета беше крив(дори накрая беше отрязан на криво с триона), а боята - няколко слоя спрей директно върху дървото (през черна боя личат шарките) - няма няма кит, шлайфане или полиране, иначе ако има грифове от свясно дърво за 10 кинта си струва да се види Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 14, 2007 Share Отговорено Април 14, 2007 Бе то дори само информативно е интересно да се видят тия грифове за 10 лева - дори да са някакви сапове, може да с екупят като материал за направата на истински гриф. Даже ще е чудесно фенът, който ще ходи с дядо си да ги снима. Иначе откъде ще намериш сушен клен, па на всичкото тогоре и оформен като гриф - от Никъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
swifter Отговорено Април 14, 2007 Share Отговорено Април 14, 2007 Ей хора с тия грифове мн ми грабнахте вниманието има ли някаква опция да покажете накоя снимчица, че брат ми ше ходи скоро там и ако са добри и (успея да се вредя ) бих искал и аз дас е сдобия с един, че на старата ми китара(скуайър естествено ) грифа се е усукал и е мн голямо мъчение и мн ми се иска да я поопрая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Koko54 Отговорено Април 14, 2007 Автор Share Отговорено Април 14, 2007 телата ми изглеждаха добре направени на първи поглед но в понеделник ще отида и ще проверя обстойно и ще взема да направя и снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thw Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 Интересно ми е дали е имало някакво развитие по темата, или просто всеки я е забравил ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 оня в магазина мноого ме нерви, направо ми иде да взема един ония стагове дето ми ги хвали и да му го строша в главата - един път с приятел пробвахме китари на лампово кубе мюзикмен там, надух гейна на 7-8, дадох мастера на 2 за да искарам кривоч и оня педал ми вика че не съм разбирал от такива "сложни техники" (а самият аз правя лампови ампове) и веднага ми ръгна китарата в някво шибано 6" кубе за 100кинта, после ми разпрая колко велика китара е стаг, колко "сУстейн" имала, но най-вероятно аз не съм разбирал кво ми говори относно телата - сигурно са от някъв чам и са супер недодялана изработка - нек покета беше крив(дори накрая беше отрязан на криво с триона), а боята - няколко слоя спрей директно върху дървото (през черна боя личат шарките) - няма няма кит, шлайфане или полиране, иначе ако има грифове от свясно дърво за 10 кинта си струва да се види А между другото кубето за което става въпрос е хибрид, 2 крайни лампи и транзисторен приамп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 (Редактирано) помня че някакво синьо и обемисто с реверб и тремоло беше, а великата ми идея беше да пробвам имат ли микрофонии тея евтини талпи, но не успях един път гледам един ултра-облъскан босс ге-7 - все едно фадрома го е газила - питам колко струва оня вика 30лв, след 2 дена отивам с 30лв и ефекта вече е 50лв, без копчетата - на голи потове грифове питам има ли всеки път като мина оттам но явно ако е имало нещо от завода Орфей вече няма - аз си купих 2 за бас и само това имаше Редактирано Юли 6, 2008 от Overdrive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 Еми пич, ако наистина има грифове (пък били те и за повече от 10 лева) отсега ти поръчвам един.Аз отдавна си търся гриф за китара със стандартна 25,5 инча мензура. Горър, грифовете при Коча в Пловдив си струват горе-доле. В смисъл удобни са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 6, 2008 Share Отговорено Юли 6, 2008 а все пак има ли? не съм ходил скоро, но като го питах последно и той не знаеше ще има ли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts