SomeoneElse Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 А представяш ли си колко дебилно ще изглежда китарата? Цитирай
Overdrive Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 имам по-добра идея - бридж сингъла се закрепва със в шпилки и на тях отгоре се слага един хъмбъкер - над струните, на неговия кабел се слага отделен жак за друг чейн Цитирай
Tomov Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 А една малка скоба, замислял ли си се дали нек адаптера (примерно) не трябва да бъде на нек позиция ? Цитирай
sevenstring Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 А една малка скоба, замислял ли си се дали нек адаптера (примерно) не трябва да бъде на нек позиция ? Е, сега, подробности ... Цитирай
PRIMO Отговорено Април 17, 2007 Отговорено Април 17, 2007 сприииии се....аз моля сприиии сеееее.... Цитирай
Otveqn Отговорено Април 18, 2007 Автор Отговорено Април 18, 2007 Вие па веднага да си правите смешното. Много полезно, няма що. Как ще изглежда китарата - дреме ми. Относно нек адаптера той пак ще е най-близък до нек позицията, но ми е интересно какво ще стане. Китарата е достатъчно евтина и тези промени са достатъчно лесно обратими за да се пробва. Написъл съм темата не за да ви забавлявам а за да видя дали някой има опит с такива начинания. Ако ви е смешно, поне не си правете смешното на моя сметка и не правете повече подигравателни постове. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 (Редактирано) Значи ако ще слагаш един хъмбъкер, то е НАЙ-ДОБРЕ в случая да го сложиш на бридж позиция. Освен това е добре и да разкараш стария бридж адаптер, който е бил там. Китара с 1280 адаптера би била просто досадна за свирене. Най-практично е китарата да има 2 или 3 адаптера. Иначе само си редиш адаптери, а полза - никаква. Относно CK-ключето. Мога да ти надраскам схема за цк ключе, но е най-добре да свържеш хъмбъкера към 5-позиционното ключе там, където е вързан сега бридж адаптера ти. Нали все пак китара трябва да е, не телекомуникационен спътник.. Редактирано Април 19, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
sevenstring Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 (Редактирано) В защита на човека ще приведа добре известния на повечето от вас пример със signature китарата на Стив Морс (ref.: http://www.ernieball.com/mmonline/specs/in...stevemorse.html ), която е ясно доказателство, че подобни мулти-мулти-адаптерни комбинации не винаги са плод на умопомрачение и понякога раждат добри резултати. Няма лошо да се експериментира, така се стига до истината! И аз ще си позволя обаче съвета да подсилиш първо бридж позицията, щото на нека особено с не добри адаптери добри резултати май се постигат малко по-трудно. Редактирано Април 19, 2007 от sevenstring Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Не знам дали е добра идея да се дълбае толкова китарата. Цитирай
Recommended Posts