yakiya Публикувано Април 8, 2007 Публикувано Април 8, 2007 (Редактирано) Много време ми отнема-дееба.А и китарите линейно ,ич не е добре. http://yakiya.data.bg/Music/nekva.mp3 http://media.putfile.com/Proba-38 Редактирано Април 8, 2007 от yakiya Цитирай
Dylan_101 Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Добро парче! Малко късо само... Цялото ли е или част от него? На мен по-скоро модерно ми звучи на места... Саунда верно кофти с тия директни китари... Ми ако искаш прати микс на ритъм китарите само да ти сложа един кабинет-симулатор, ще паснат идеално, сигурен съм. Цитирай
jFog Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 Бат'ти пич кво има е кофти на китарите..мен ме сцепи звука,чак не мога да си представя Dylan_101 ако ги размеси ко ши сттане с кабинет симулацията би трябвало да станат по ''пространствени'' ако мога така да се изразя,но и така мели. направо е на шес! бързичко така, убиец!направо ..и на криво. Цитирай
black_waltz Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 ебати якото много ме изкефи и звука ме кефи, барабанчетата също са супер и верно си звучи малко по-модерно Цитирай
fracture Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 яко е, мен ме кефи и така както си е Цитирай
yakiya Отговорено Април 10, 2007 Автор Отговорено Април 10, 2007 Е-е-е-е-е , мерси колеги бруталисти.О-КУР-ажавате ме и ще последват нови творчески отклонения.Само да се понаучим да редим грайндове. Цитирай
Scavenger Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Добър си е трашеца,ама трее да се доразвие май.Скуби наред. Цитирай
simeon4o Отговорено Април 11, 2007 Отговорено Април 11, 2007 Парчето е много яко. Личи си че е барнато както требе. Пусни ако имаш и други. А ако решиш обади се да праиме банда. ЯКООООО! Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 яко луда трашария...много добре!!! китарите звучат добре и вокалите са яки Цитирай
Recommended Posts