Macalpine Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 а така бат Светлио заковал си го Цитирай
Delyan Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Супер як джем се е заформил - много яка свирня от всички Zanev, съжалявам, че пуснах толкова кратко ... и за да позамажа ето малко по длъжка версия . Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 15, 2007 Автор Отговорено Април 15, 2007 Диляне приятелю , заслужаваше си чакането на по дълга версия от теб - много яко се е получило , браво пич - цялостен поглед ,стил и лекота на изпълнението още веднъж браво ...... йеее наистина много яко започна да става ..... брях да не ви се надява човек бре ..... браво на всички , от мен имате един голям :) Цеко Цитирай
Black Bird Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 ... и за да позамажа ето малко по длъжка версия . Делян Цитирай
kolio_k Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Супер як джем се е заформил - много яка свирня от всички Zanev, съжалявам, че пуснах толкова кратко ... и за да позамажа ето малко по длъжка версия . Браво,много,много добро Цитирай
tocata Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Е кво да пущам братче, вие са сцепихте от свирение ,ма те, нали съм си белослетински пустиняк, е те и от мене малко везсмислици http://media.putfile.com/zanefffffffff Цитирай
kolio_k Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Много зверска свирня,майна пълно густо Цитирай
Black Bird Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 (Редактирано) Е кво да пущам братче, вие са сцепихте от свирение ,ма те, нали съм си белослетински пустиняк, е те и от мене малко везсмислици http://media.putfile.com/zanefffffffff юуууубреееее Редактирано Април 15, 2007 от Black Bird Цитирай
Fashion Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 (Редактирано) Кво напрайхте Вий ,направо съ съдрахте от свирене. Направо нямям думи ;) ;) ;) Редактирано Април 15, 2007 от Fashion Цитирай
alrock Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Господа, вие сте едни абсолютни ненормалници. Цитирай
tocata Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Требва си яко цепение и напиняне на гъзарете Поздрав за Занев и победата на ЛЕВСКИ ОТ наща маса УДРИ ВУИНО С ДВЕТЕ ЦЕВИ УКЯ МИ Е У ЛИБИЯ А ААААААААА Налбанте сметам удавихме ЧУДОТВОРНИА ГЛИНАР Кольо ти си човека Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 15, 2007 Автор Отговорено Април 15, 2007 .... няма да се правя на изненадан понеже имам идея някаква какви може да ги свършиш с китарата ама все пак .... .....Бисер -оле ,оле ,оле ,оле ..... машала ,аферим ,хорошо,very good ,vunderbach,бравос ....... то квото и да каже човек се ще малко дет се вика затова ;) ;) ;) ..... Цеко Цитирай
Black Bird Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 (Редактирано) Ето китарния ми риг: Редактирано Април 15, 2007 от Black Bird Цитирай
baitanas Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 .....нямам думи.....бахи якото е станало... много як джем от скоро и аз като колегата явор не мога да свалям от пътфайла,а само мога да слушам-къде може да е проблема?иначе всички ме размазахте Трябва първо да се логнеш и ако не си регистриран да се регистрираш. Цитирай
Recommended Posts