musicman Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Това твоята банда ли е или не? Ако не е има си място за линкове. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Август 2, 2007 Автор Отговорено Август 2, 2007 (Редактирано) Редактирано Август 2, 2007 от BlackCorsair Цитирай
joto Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Най после и Димитровград да даде нещо на света . Цитирай
swf Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 пичовете са брутални!!! вярно, изглеждат несериозно и прекълено ПЪНКИ но определено са яки!!! познавам ги и смея да твърдя че китарджията кърти мивки!!! а за вокала.... Jim Morison е жив!!! няма такъв идиот!!! тва трябва да се види на живо!!! успех на пичовете!!! Цитирай
joto Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 а за вокала.... Jim Morison е жив!!! няма такъв идиот!!! тва трябва да се види на живо!!! Цитирай
ivo_minchev Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 Тези са велики. От фестивала в Несебър съм им голям фен. Търкалях се по земята от смях. Много свежа банда. Успех! Цитирай
voivoda Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 А-а-а, Шушоните са мноо яки... Който иска може да ги чуе и да пие с тях на 28.9 на Горна Open '08. Пък Бизона (вокалчето) е най-лудото дето познавам. За мен са една от най-свежите групи въобще раждали се в България. Цитирай
Icarus Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Аз преди ги бях гледал тез хави из ютюб, ама като ги видях на живо в Несебър направо ме отвяха! Калина! С къс'ти гащи! Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Супер са "Шушони" Това за валяка го помня, някой го беше качил преди време в раздела за авторска музика. Цитирай
savov Отговорено Януари 1, 2009 Отговорено Януари 1, 2009 Знаете, че и аз съм във фен клуба!!! След, като се запознахме и ви гледах на живо...нямате равни! Успех! В Димитровград чалгата е победена! Цитирай
Recommended Posts