ivailokostov Публикувано Юни 1, 2019 Публикувано Юни 1, 2019 Търся подходящ женски глас, който да изпълни красиво този текст... Желая те! Ръцете ти нежни, бягащи видения докосват пулса на сърцето ми, оставят отпечатъци жарки, парещи, желания изгарящи! Две стъпки и съм там, където бедрата ти сластно шепнат екстаз, две стъпки и ръцете ми топли ще разкажат страстта ми! Ти ме чакаш вълшебно разтворена! Пожелават ме твойте обятия жадни, и изригват вълна след вълна във телата ни влюбени лудо, и от устните бликат любовно стон след стон!... Разтопяват нощта! После тихо е, само сърца, разтуптяни до край, до полуда, и вълшебна, вълшебна нега, и прошепнато в тихото чудо. Цитирай
musicman Отговорено Март 2, 2020 Отговорено Март 2, 2020 Ми, виж в кой раздел си си пуснал обявата. Цитирай
yamaha Отговорено Март 2, 2020 Отговорено Март 2, 2020 (Редактирано) То не е само и до раздела...нали все пак трябва не да се изрецитира, а да се пее, а като не се знае мелодията каква е и в какъв диапазон, няма как да се прецени и съответният женски вокал дали ще може да я изпълни. Edit: ...или пък се бъркам от думичката "вокал" в заглавието, а човекът просто си търси нежен женски глас да му прочете текста.? Редактирано Март 2, 2020 от yamaha Цитирай
ivailokostov Отговорено Май 5, 2020 Автор Отговорено Май 5, 2020 (Редактирано) Не, просто ми се искаше някой да каже, че това не е текст, а музика (и по-конкретно джаз) и да го изпее!... Веднага давам 100 лева Редактирано Май 5, 2020 от ivailokostov Цитирай
ivailokostov Отговорено Януари 31 Автор Отговорено Януари 31 Още търся вокал. Имам над 1000 стиха, от които да подбирам. Ето едно. Бисер малък във сърцето ти тупти, морето цялото събрал, а ти била си мида и преди, когато бил съм аз корал… Сега съм вятър, безпосочен, а нивите със макове си ти, превръщам се във дъжд и непорочен, в недрата ти от алено валя… И ти се люшкаш, толкова уханна, в прегръдките ми вятърни трептиш, и целият се напоявам с вяра, обичаш ме, и топло ми шептиш… Тогава тръгвам аз към върховете, на теб ухае цялата гора, превръщаш се на самодива бяла, а аз на мъничка поляна със цветя… Цитирай
Recommended Posts