miriyn Публикувано Април 2, 2007 Публикувано Април 2, 2007 Най-накрая първият сингъл с видеоклип от Новия албум на Ивайло е готов! Казва се " Start with you" и можете да го чуете в официалната Myspace страница на Иво. Ивайло също така си избра и псевдонима, с който ще се представя като запази собственото си име Ивайло, написано на английски Evailo. Скоро ще стартира и официалният му сайт: www.evailo.com www.myspace.com/evailo www.myspace.com/erilien LASTERI MUSIC LTDA http://www.lasterimusic.com/ Цитирай
RockoBG Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 (Редактирано) Копеле, много зле - сиреч клип няма. Гримьора и коафьора са поработили, но не достатъчно... И алармата ме дразни, а за гейското излъчване няма да 'почвам, а и с тая гуша... Редактирано Април 2, 2007 от RockoBG Цитирай
miriyn Отговорено Април 3, 2007 Автор Отговорено Април 3, 2007 ММ ТОП 20 1 Justin Timberlake - What Goes Around 2 All Saints - Chick Fit 3 Nelly Furtado - Say It Right 4 Fergie - Glamorous 5 Cassie - Long Way To Go 6 Mika - Grace Kelly 7 Sophie Ellis Bextor - Catch You 8 Joss Stone - Tell Me Bout It 9 D2 - 6 10 The Game - Wouldn't Get Far 11 Kelis - Lil Star 12 Robbie Williams - She's Madonna 13 Nas - Can't Forget About You 14 Gwen Stefani - The Sweet Escape 15 U2 - Window In The Skies 16 Petia Pavlova - Runaway 17 Kosheen - Overkill 18 Ivailo - Start With You 19 Take That - Patience 20 Korn feat. Amy Lee - Freak On A Leash http://www.mmtv.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.p...amp;n=&vis= Цитирай
jFog Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Малко Метал е телевизияа няма да се плашункате Кво значение има дали е гей или гейша? Като за стила си мисля че много добре.. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Абе не знам, обаче аз не виждам никаква идея нито в парчето, нито в клипа...сори ама не мога да си кривя душата. Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 miriyn .... моето мнение е че е трябвало по добре да разгледаш форума и по специално раздел авторска музика преди да постваш нещо - тогава вероятно щеше да си по наясно че тук основно се котират авторски но НЕКОМЕРСИАЛНИ парчета и стилистики били те рок джаз поп и т.н. въпреки че няма такова писано правило и това е едно от достойнствата на този форум , и пускайки типичен продукт в стил ММ телевизия или БГ радио естествено е че ще бъдеш сръфан на часа - очакван резултат ако си на неподходящо място в неподходящо време и в случая дори и девойките от клипа няма да ти помогнат дори и да пуснат ръце ..... сигурен съм че ще си намериш форум за твоя случай щото този явно не е много подходящ . Желая успех . Цеко Цитирай
musicman Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 Ще ви помоля за малко по-обективни отговори. За незнам кой път казвам, че отговори от типа "не става" не са конструктивни. Не се дръжте като фенове моля ви. Ако нямате какво да кажете - не го казвайте. Освен това искам да напомня, че раздела е за клипове в които участвате а не на ваши приятели познати и т.н. Занев, няма нищо лошо в комерса. Никъде не е казано, чене трябва да се пускат комерсиални неща. Даже напротив. Това не е ъндърграунд форум Всеки може да пуска каквото си пожелае стига той да го е правил. Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 musicman колега аз също нямам нищо лично против комерса като изключим че никога не съм бил от така наречената таргет група за която всеки комерс продукт е предназначен .... имам принципно отрицателно мнение към този тип музика но не влагам нищо лично и затова и не съм се включил в конкректното обсъждане на този клип - причината е друга и мисля че си я усетил добре ....... dark не знам защо имено това - каквото и да означава този термин с случая - се котира тук но преди половин година когато разбрах за този форум и го разглеждах около седмица преди официално да се присъединя този факт ми направи най силно впечатление и никога не съм правил опит да си го обяснявам - просто го приех и страшно се изкефих че има поне едно място където не е пълно основно с поп фолк или така наречения нов български поп в стил БГ радио или ММ телевизия - щото навсякъде другаде е пълно само с тях ..... с други думи не мисля че това е нещо лошо а и не мисля че това задължително означава че форума е ъндърграунд профилиран - интересите на повечето хора тук са в стилистики които си имат достатъчно много фенове по света и това че тук се слуша основно чалга в един по глобален план нищо не означава .... и за финал - всичко което съм написал по горе е лично мнение което по никакъв начин не желая да налагам на когото и да било . Това е . Живи и здрави . Цеко Цитирай
liquid_death Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Ето и моето мнение: Клипчето е ок, само дето има доста еднотипни кадри, който поне мен ме дразнят.Не знам, вероятно причината е нисък бюджет.... Второто което не ми хареса е, че няма сюжетна линия. Третото е , че тия жени не си пуснаха гардите и за миг!!!Ебаси себичните същества, а и на мен ми се пипа така....и ние сме хора...покажете! Цитирай
Грация Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Чух го само. Малко ми напомня на Роби Уилямс.... Цитирай
Katsko Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 Чух го само. Малко ми напомня на Роби Уилямс.... малко!? че то дори барабаните са 1 към 1 и целия аранжимент...аз лично не бих нарекъл това парче "авторско" по никой начин Цитирай
Recommended Posts