armaturata Публикувано Март 16, 2019 Публикувано Март 16, 2019 Здравейте, търся схемата на Digitech RP-100A. Пробвах с Гуглето, но без успех Процесора не светва въобще и предполагам, че е включван с неподходящо захранване. Благодаря предварително на отзовалите се! Цитирай
jorog Отговорено Март 17, 2019 Отговорено Март 17, 2019 (Редактирано) Захранването за процесора е 9 волта променливо напрежение - 9Vac.Ако си включил право напрежение - 9Vdc ,то няма да работи.Опитай да го подкараш на батерии.Успех. Редактирано Март 17, 2019 от jorog 1 Цитирай
armaturata Отговорено Март 19, 2019 Автор Отговорено Март 19, 2019 Видях, че е с променливо напрежение, но не сработва и с батерии. Бях го оставил на един сервиз, но ми казаха, че без схема няма да му отделят повече време. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 20, 2019 Отговорено Март 20, 2019 Виж дали имат официален представител/вносител за България и питай там. Май са длъжни да имат и къде да сервизират такива у-ва заради гаранцията. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 24, 2019 Отговорено Март 24, 2019 @armaturata Можеш да попълниш формата тук или да ползваш тези електронни пощи: support@digitech.com Support.Digitech@harman.com Техническата им поддръжка е отзивчива и отговаря в разумен диапазон (1-2 дена), стига да не попаднеш в диапазона на нечии техен празник (доколкото съм запознат отговарят хора от US). Ако си "направиш устата" и обясниш, че е взет втора ръка и гаранцията не ти е била предоставена (примерно), има огромна възможност да ти пратят service manual/technical datasheet и т.н. Успех! 1 Цитирай
armaturata Отговорено Март 27, 2019 Автор Отговорено Март 27, 2019 За гаранция няма, какво да говорим, защото ефекта е над 10-годишен Иначе, Благодаря на отзовалите се! 1 Цитирай
Recommended Posts