DaftFunk Публикувано Март 11, 2019 Публикувано Март 11, 2019 Здравейте. Преди 1 година си купих Fender Bassbreaker 15 combo. Поради собственото си малоумие съм го експлоатирал до онзи ден със селектор суйч на 16 ома вместо на 8 каквато е спецификацията на вградения 12 инчов селесчън V type. И така преди 2 дни нещо ме загложди и погледнах суйча , като установих че не е сетнат на 8 ома, а на 16 взех, че го преместих в средата на 8 ома, Бих казал, че в резултат на това звукът се промени в определена насока. Може би стана по-малко требъла. Сега може би е по-средист. P.S някой се опита да ме убеди, че селекторът не играе роля за вътрешния говорител ами само за екстеншън. но аз съм убеден в обратното! Та въпросът ми е следният: Успял ли съм да навредя на ампа с всичкото му използване на 16 ома съпротивление вместо на правилните 8 ома? Благодаря предварително! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 12, 2019 Отговорено Март 12, 2019 Ако се вярва на упътването - суичът влияе и на вградения говорител. За другото Сънчо вече каза. Цитирай
Recommended Posts