metalhammer Публикувано Март 29, 2007 Публикувано Март 29, 2007 Понеже трябва да се стяга Лес Пол дъската съм затруднен в избора на хумбъкери. Искам да помоля китаристите от форума за мнения и информация какво имаме на пазара в момента. Единствения ми смътен спомен е че в РФ имаше JHS за по 50 лева ако не ме лъже паметта. Вобщи линии в неведение съм. Помагайте. п.с. дъската е еФтина та да не се хвърляме на скъпи неща Цитирай
sevenstring Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 (Редактирано) При Тони Капъша имаше каталог с адаптери на Boston, ако не се лъжа. Някакви евтинджос-качество са най-вероятно, ама гамата им беше богата - сингли, двойни в размер на сингли, хъмбкери, сапунерки ... май почти всичко имаше и бяха м-у 30 и 60 лв. повечето. Това му е сайтът: http://www.musicjam.hit.bg/ А това са му адаптерите: http://basvandenbroek.com/engels/consument...mp;pagnaam=PICK UPS BOSTON http://basvandenbroek.com/engels/consument...mp;pagnaam=PICK UPS SHADOW (+PAG 798) Редактирано Март 29, 2007 от sevenstring Цитирай
Icarus Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Аз също се интересувам от темата. Хм, за JHS ето тук ревю някакво: Цък Цитирай
metalhammer Отговорено Март 29, 2007 Автор Отговорено Март 29, 2007 Благодаря много за изчерпателното инфо обаче каталог няма да ми свърши работа Аз съм на принципа око да види ръка да пипне, купувам запоявам и свиря същия ден и час. Цитирай
DILETANT Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 ^В РФ съм виждал корейски, комплект бридж+нек, релсови, за 80 лв. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 29, 2007 Автор Отговорено Март 29, 2007 ^би ли пояснил какво значи релсови сори за невежеството Цитирай
DILETANT Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 ^Сори и за моето невежество. Значи не е с точки poll pieces. а с релси. Незнам дали успях да го обясня добре. Цитирай
TONY Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 да това се разбира под релсов от английското - RAIL - но този от снимката определено не е "бюджетен" да за бюджетни адаптери - които да си заслужават - избора се заключава между JHS и Boston Цитирай
DILETANT Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 така ли изглеждат? Да, така само, че релсите са малко по-широки. Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 JHS. Или нещо тънко на старо - скоро тук се продаваше един Schaller за около 50-ина лева. Цитирай
docc Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 ^Аз също бих отбелязал този Schaller(мисля,че беше модел Golden 50),който си е сериозен хъмбъкер и при обявената цена(мисля - около 50лв)смятам,че чуденето е излишно! Цитирай
liquid_death Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 (Редактирано) ооо определено! продаваше го @RNR ама доколкото следя обявите му, май го е продал Все пак има телефон, звънни му, Редактирано Март 29, 2007 от liquid_death Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 не знам доколко пост-а ми е уместен,но мога да ти предложа адаптрите от моя Джаксън Js1,ако сметнеш че ще ти свършат работа ще се договорим за някъква цена Цитирай
Overdrive Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 за JHS - има няколко модела - единия е над 20ком, има малко тънък и гаден звук и не ме кефи, иначе аз взех един на които пишеше "Guitar tech" от Пловдив, което май пак е JHS за 35лв и излезе 15ком, даже е фабрично парафиниран и звука много ме кефи - идеален е за метълии разни Цитирай
Recommended Posts