music_men Публикувано Август 29, 2018 Share Публикувано Август 29, 2018 Здравейте, някой има ли такова дигитално пиано и знае ли как се работи с него? Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Август 29, 2018 Share Отговорено Август 29, 2018 Ами...както се работи с всяко друго пиано - най-вече се свири на него. Като оставим настрани майтапа, първо теглиш мануала и четеш каквото те интересува, след това изглеждаш десетина клипчета, където хората показват най-различни неща и общо взето това е пътя. П.П. Нямам точно този модел, но съм имал дълги години по-висок модел от RD-серията и имам някаква представа за тези пиана, така че ако те интересува нещо конкретно - питай, може и да го знам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Август 30, 2018 Share Отговорено Август 30, 2018 И аз като бивш собственик на RD-700SX, което е малко по-стар, но по-висок модел, мога да кажа, че се работи като с всеки друг електронен инструмент - има копчета, има екранче, има си упътване, те така. Не е нещо различно. Аз всъщност не знам за дигитални пиана, при които да се работи по някакъв друг начин, например с гласови команди или управление с мисъл. Но знам ли, може да съм пропуснал нещо в последните години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
music_men Отговорено Септември 5, 2018 Автор Share Отговорено Септември 5, 2018 (Редактирано) Питам понеже в ютуб има много малко видеа за този модел(да не кажа почти нищо). Има един пич дето обяснява на португалски, но аз не разбирам този език. Иначе да...иронията по български няма как да се пропусне.. Редактирано Септември 5, 2018 от music_men Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Септември 5, 2018 Share Отговорено Септември 5, 2018 (Редактирано) Вместо да коментираш иронията, що не зададеш конкретен въпрос - може и да помогнем. П.П. А клипчетата в тубата за този модел са десетки - с най-различна тематика. Редактирано Септември 5, 2018 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts