Koobenot Публикувано Август 3, 2018 Публикувано Август 3, 2018 (Редактирано) С един фен решихме да направим cover на въпросното до болка познато и клиширано парче, всякакви коментари и въпроси по изпълнението и смесването са добре дошли. На кратко: Stan - китари (акустична, електрическа) Мойта скромна милост - вокали, клавишни По отношение на гиъра и чейна, ако изобщо може да бъде "набеден" за такъв: Акустичка -> древен_кЕтайски_микрофон -> M-Audio ProKeys Sono 61 Audio Interface -> PC Електрическа кЕтара -> Zoom G1 XOn* -> Behringer U-Phoria UM2 -> PC Глас -> древен_кЕтайски_микрофон -> M-Audio ProKeys Sono 61Audio Interface -> PC Piano: Synthogy Ivory American Concert D (VSTi) DAW: Reaper P.S. *като цяло файдата от тракването на тази зъзкалка е никаква, но сме си взели бележка за другия път Редактирано Август 3, 2018 от Koobenot 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 9, 2018 Отговорено Август 9, 2018 Не ми излиза нищо, а бих го чул. Цитирай
Koobenot Отговорено Август 9, 2018 Автор Отговорено Август 9, 2018 https://m.soundcloud.com/wiil1/sto-godini-v108/s-9NkRgЕто и от тела линк. Sent from my Redmi 4A using Tapatalk Цитирай
JetMan Отговорено Август 10, 2018 Отговорено Август 10, 2018 На мен ми хареса - работи си линка и горния и долния (поне при мен) - Това в началото предполагам е акустичната китара , нещо много на "тел" ми удря и и едно буботене в басите се получава, както и после нататък в микса стърже нещо от там ми се струва Иначе много добре е станало според мен 1 Цитирай
Recommended Posts