urgent Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 Аз имам BOSS Katana 100 вата и честно да ти кажа не съжалявам изобщо за покупката. Катана като цяло могат да бъдат изцяло транзисторни ако не използваш моделигн частта, което си е плюс. Аз също имах дилема между 50 и 100 вата, но 100 ватовия със сигурност е по-добрия вариант, звучи по-добре, а и когато го обърнеш отзад има всички възможни входове и изходи, за външни ефекти, запис, включване на мобилен телефон или компютър към него и общо взето може да се свири и без абсолютно никакви допълнителни външни ефекти. За фуутсуич може и да нямаш нужда ако свириш предимно вкъщи сам, с бекинг тракове и упражнения (пак зависи и точно какво искаш да свириш де)... Другия голям плюс е, че може да бъде наистина много тих въпреки, че кефа се губи малко, но все пак си е опция, може да се свириш на слишалки, което мен ме удовлетворява напълно и не на последно място ако го включиш на 100 вата може да го позлваш и в група ако след време ти се наложи. Успех с избора! 1 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 "Симулация на лампа" - бягай далече от подобни твърдения Цитирай
kiusha82 Отговорено Юни 29, 2018 Автор Отговорено Юни 29, 2018 Според теб какво означава TVP? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 (Редактирано) True Valve Power патентованата технология на Blackstar Гледай да те кефи как звучи конкретен усилвател, а не маркетинговите трикове, с които го продават. "Звучи точно като" - това като го чуя бягам далече. Дори Kemper и Fractal не звучат точно като Редактирано Юни 29, 2018 от G.Varbanov 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 От друга страна.... тоя изглежда надежден тип! Цитирай
kiusha82 Отговорено Юни 29, 2018 Автор Отговорено Юни 29, 2018 Предлагат ми комбо от същата серия за 220 лв. с футсуич. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 Блекстарите не са никак лоши. Може би ако трябва да назова някое име с достъпни усилватели, които съм чул и харесал някъде - не е лошо да погледнеш и на Peavey нещата. 1 Цитирай
apoplexia Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 Взимай това, което ти е на сърце и свири! В един бъдещ момент ще искаш нещо по-добро. Ако е от магазин, и имаш опция за връщане на продукта в определен период, улеснява доста нещата. Цитирай
Heartman Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 Вземаш това, което е по възможностите ти и след като си посвириш и не те кефи го пускаш обратно на пазара и взимаш друго.Като няма къде да пробваш и в тубата е пълно с демота на всичко и можеш да чуеш за да имаш някаква представа. Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 29, 2018 Отговорено Юни 29, 2018 Като си вземеш моделинг комбо, ще си играеш максимум една седмица и накрая ще ползваш един-два типа тон. По-добре погледни усилвател, който да няма хиляда лампички и врътки, но да го настроиш веднъж и да не се занимаваш повече.Говорителят - размер и модел - също е особено важен, а и не знам за какво домашно свирене говорим с тия 60 вата. За тези пари и за тези цели веднага бих се насочил към 5-ватовите лампови Blackstar. Най-много да ти се наложи да си вземеш един допълнителен драйв след време. 2 Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 8, 2018 Автор Отговорено Юли 8, 2018 Ами отказах се от моделинг амп и си взех Blackstar Ht5 mini stack 2x10,но също така и процесор Boss GT1 който мисля да ползвам с FX Loop.Ампа вече е при мен,сега и босчето чакам да чуя какво може да постигна. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 9, 2018 Отговорено Юли 9, 2018 (Редактирано) Добре, че ги взе на кабинети, ще искаш тая 10-ка да я смениш за 12- ка на някой етап :> Редактирано Юли 9, 2018 от G.Varbanov Цитирай
Recommended Posts