zanev 70 Отговорено Март 10, 2007 Автор Отговорено Март 10, 2007 Благодаря на всички досега за отзивите - don_pepinio Geo BlackDragon f1_sound Vlado_Abroad Wolfheart Dylan_101 и за пореден път на jFog и Alexi_Laiho . Уж думички а усмислят заниманието ... тхенкю пийпъл .... а иначе ezdrumer-а е барабаниста - аз го редя и той свири без да мърка . Китарите са Ibanez две RG серия - модела на Гигър RGTHRG 1 и RG320 май имаше и още букви към втората ама не ги помня а баса е SR505BM . Процесорите са Boss GT8 и DigiTech GNX3000 баса е записван с кубе на Behringer BXL450 A без никакви ефкти . Това е гиъра дето се вика скромен но от сърце . Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 Много е готино друже.Аз не съм особено голям фен на стила,но наистина е много добре изсвирено и записано ,а и идеята е добра Цитирай
yotzzo Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Добре звучи.Едно време Ръш свиреха някакви такива.Малко твърдо ми идва,ама е хубаво.И не е комерсиално Цитирай
alrock Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Мнооооого якооо. Аз съм фен на стила и наистина много ми хареса. Вокала също е добър, но не е мой тип.Естествено въпрос на вкус.Поздрави и евала. Цитирай
adXok Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Леле, майко... как съм го пропуснал това ГЕНИАЛНО творение!? Цеко, ти си страхотиен музикант. Изключително съм потресен от способността ти да правиш произведения на музикалното изкуството. Много ми хареса идеята китарата (вляво при мен) да е изчистена, непоколебима... А тази вдясно... А, леле майко: на 0:37 тия хармоници ми бръкнаха в хипоталамуса (в превод от гръцки "малката спалня"), висшия център на вегетативната нервна система! За което ти благодаря... лекото, но отривисто писване между 1:00 и 1:01 - такъв маниер на свирене ала Майкъл Ромео... к'во да обяснявам повече, ти си го направил перфектно! И ето го отново на 1:19!!! Ох, котьо да беше само това... ами и клавирите - семплите са резняк!!! Аз сега започвам да разучавам тоя EZ Drummer, ма като те гледам колко си напред... тъжно ми става! А сега, кажи кой свири баса, щото искам и аз такъв звук на баса. Бас-китара ли е... къде е ръгната, кубе, амп? Семпли!?!? Само като си помисля това нещо (тия неща) как ще звучи на КОНЦЕРТ... ________________________________________________________________________________ __________________________ И сега да не остана и без отрицателна критика: Вокалите не ми харесаха. Имам предвид, че хич не ми харесаха. Нямаха дух някакси... Претенциозно звучаха като характер на фона на убийствената музика. Не говоря за звука, той е НАД всякаква критика. Емоцията губя във вокалите. А не написах и една трета от всичките си добри впечатления Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 8, 2007 Автор Отговорено Април 8, 2007 Първо благодаря на kolio_k , yotzzo , alrock и adXok за добрите думи . Понеже както не веднъж е ставало дума тая работа с рок музиката в БГ понеже не се прави за пари то единственото което остава е добра дума от приятел ... благодаря още веднъж . .... а сега за баса - понеже аз съм преди всичко басист баса е ясно че е свирен от мен - записван е по стандартния начин характерен за домашни условия - 5 струнен Ibanez SR505 включен в кубе Behringer BXL450A и от изхода за слушалки в аудио карта M-Audio Audiophile и от там в компа и програма Cubase SX3 . Няма семпли или други подобни - всичко е записвано на живо . На концерт не знам как би звучало и най вероятно няма никога да разбера щото няма хора за пълна формация - всичко което се чува е записано от трима човека - аз правя композициите ,аранжиментите, ударните , синтитата и басовете а двама мои приятели единия от които е нашия съфорумник Fashion са записали китарите . А по въпроса за вокалите не знам за кой път да кажа че търсим вокал ... ама кво като търсим - явно няма такива въпреки че ако пусна обява че търся певец и предложа по 200-300 евро на парче все си мисля че поне 5-6 човека ще си съдерат задните части да ме търсят за обща работа .... с други думи ей тъй за идеята или за кеф никой притежаваш някакви умения не би се отзовал ... много комерсиални станахме и това ще ни изяде главите .... както и да е . Това е от мен засега . Цеко Цитирай
rocker_vn Отговорено Април 9, 2007 Отговорено Април 9, 2007 ЙЕВАЛА на ездръмъра ме дразни по принцип солобарабанчето че е много пискливо (аз харесвам да е по мощно като звук,да има ниски...) вокала няма да го обсъждам,кефи ме,а микса му не ме кефи - имам чуството че трябва да му се махнат високите среди или нещо подобно защото малко телефонно ми звучи.всъщност това си е напълно лично мнение и не искам да кажа нищо лошо...не съм миксирал вокали до сега... ти си човек на всякакви изкуства явно,успех. мисля че не само аз чакам да завършиш проекта и да си го купя и да се кефя... поздрави Ненко Цитирай
hypermusic Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 мн. кадърно-евала!!..не знам защо, обаче това парче ще ми е мн. интересно да го чуя с вокали тип babyface clan или някакви подобни (и с мн. ефекти), които не търсят да се впишат в хармонията и не допридават допълнителна такава- доста не-prog, но заинтригуващо. Цитирай
Recommended Posts