Dilian Nedev Публикувано Март 6, 2007 Публикувано Март 6, 2007 Търся откъде да намеря следното нещо : Hardtail Bridge Тъй като в темата за купуването никой не ми отговори , т.е. явно никой няма някое такова останало от някой орфей или кремона реших да си го купя - Та , Търся . Цитирай
TONY Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 В xxxx имат- ма май беше сребристо разходи се и виж Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 6, 2007 Автор Отговорено Март 6, 2007 Ем не съм от София => трябва ми или телефон или нещо такова на xxxx пс. Цветът няма значение Цитирай
shadow Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) Имам едно кремонско , ама е гадно и ръждиво и не ми се вярва да ти свърши работа. Пък и съм от Сандански... Иначе и на мен ми трябва такова нещо Редактирано Март 6, 2007 от shadow Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 О, приятелю RockMan, какво си решил да правиш. Реставрация на някоя китарка? Я разкажи по-подробно. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 На този етап - не е точно реставрация и е на нещо , което трудно може да се нарече китара . Иначе @shadow - самите блокчета как са ? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 Честито на мен - току-що си поръчах от райзинг форса за 15лв . Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Март 7, 2007 Автор Отговорено Март 7, 2007 Въпрос : Във Фактора имат ли 3-степенен превключвател и капачки за потенциометри ?? Цитирай
Overdrive Отговорено Март 7, 2007 Отговорено Март 7, 2007 а може ли да се поръча от райсинг форса ?? Цитирай
Recommended Posts