Светослав Публикувано Април 11, 2018 Публикувано Април 11, 2018 Здравейте, начинаещ барабанист съм и ми трябват барабани. Харесал съм си един модел на Startone ето и линк : https://www.thomann.de/intl/bg/startone_star_drum_set_standard_bk.htm . Ще може ли да ми да ми предложите барабани на цена до 400лв за начинаещ барабанист.Възможно е и втора употреба но според мен нови е най-добрия вариянт Също така се интересувам за доставката от Thoman знам каква е цената но къде идват доставката до дом ли е? Цитирай
JetMan Отговорено Април 12, 2018 Отговорено Април 12, 2018 Здравей, доставката от Thomann идва до вас директно с куриер - като цената е 30 Евро , ако поръчката ти е над 400 Евро - тогава получаваш безплатна доставка. Цитирай
НиколайGK Отговорено Април 12, 2018 Отговорено Април 12, 2018 Също така MusicWorld и, мисля, MMG предлагат възможност за безплатна поръчка през тях. Пиши им за повече информация. Цитирай
Петьо Бояджиев Отговорено Април 16, 2018 Отговорено Април 16, 2018 Ако обаче нещото, което поръчваш е обемисто и тежко ще те накарат да платиш и получаваш до спедиторска фирма в София. Поне моят опит е такъв. Поръчахме половин кубик, към 50kg и пристигна в склада на Kuehne & Nagel на летището. Цитирай
Recommended Posts