the_gorer Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 Направих тази диаграма, за да покажа на ентусиастите, че превръщането на глава тип "Стратокастер" в глава на Ибанез RG само чрез изрязване е възможно. Това по принцип се знае от повечето хора, но все пак да онагледя: Почвайте да дялкате! Успех! Цитирай
the_gorer Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 (Редактирано) А ето и как ще изглежда фендерската глава след изрязването: Остава да я боядисате, да и сложите логото на Ibanez и да почнете да лъжете фенките, че сте с Ибанец. Редактирано Март 2, 2007 от the_gorer Цитирай
Tomov Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 OК все пак изскачам с въпроса - за чий ти е да дялкаш фендера за да го правиш Ibanez... Може би защото съм за фендер говоря така, но все пак въпроса си е въпрос, задал съм го, така, че не ме трепете. Цитирай
Raxus Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 И защо вендерската глава трябва да се реже и да се прави на Ибанец, като на фенките им и известна повече марката фендер Това може да се прави на някоя кремона или подобна,само че попринцип главите са различни на всяка марка(за имитация на страт,говоря) и това е много относително... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 Това го правят Кремонаджии и скуайърджии. Защо? Питай тях. Сигурно повечето хора смятат, че Ибанец е готина марка... Цитирай
Tomov Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Е то, скуаера много по лесно би се докарал на фендер модел 50' или 60' само се сменя лепенката, но IMO Цитирай
the_gorer Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 Просто доста младежи обичат да си правят такова конвертиране на главата. Знам, понеже през 90-те съм плувал в безбрежно море от Кремони с изрязани глави и лепенки Ibanez. Но е вярно, че който иска да се прави на Фендерджия трябва само да смени лепенката. Темата е за ентусиасти, които обичат да дялкат дъски. Ако някой е фен на еди коя си марка и не му харесват подобни неща, да си фенства в друга тема. Цитирай
stanbog Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 аз като прочетох "конвертиране на глава на грифа" и си викам това ще е интересно - "как да направим от нормална глава reversed headstock". а то кво било... Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 (Редактирано) ами аз лично бих си орязал склаера не бих написал ибанец 100% ама главата се чудя как да я модна от как си купих китарата. та каде може да се извърши тая процедура нещо лютиер ..?? или някои тел Редактирано Март 3, 2007 от MasterOfDisaster Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Автор Отговорено Март 3, 2007 ^Можеш да си направиш конвертирането сам. Но първо си намисли каква форма на главата искаш. Цитирай
vlex Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 (Редактирано) Всеки с малко повече опит с дърварските инструментали може да ти го направи А иначе има тема с координатите на лютиери в бг. Ползвай търсачката! gorer-е бързо пипаш бре майка му стара Редактирано Март 3, 2007 от vlex Цитирай
jFog Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Мойта кремона беше с ''чофка'' много е бегаше. пъмб май раид МТВ ..сега се сещам че един амиго одялка пъдинско тяло в Уарлок форма ефекта беше поразителен Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Автор Отговорено Март 3, 2007 ..сега се сещам че един амиго одялка пъдинско тяло в Уарлок форма ефекта беше поразителен :P И аз съм виждал такова добиче, но не беше правено само с изрязване, а бяха и донаждани дъски отстрани. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Евала ти gorer-е айде сега, който има фендър да си го прави бързо на ибанец <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_tongue.png" alt=":P"> Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 А принципно от фендер може да се направи и steinberger май Цитирай
Recommended Posts