Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Направих тази диаграма, за да покажа на ентусиастите, че превръщането на глава тип "Стратокастер" в глава на Ибанез RG само чрез изрязване е възможно.

Това по принцип се знае от повечето хора, но все пак да онагледя:

fendervsibanezlu6.jpg

Почвайте да дялкате! :wub:

Успех!

• Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

А ето и как ще изглежда фендерската глава след изрязването:

01178008155ad560ce5fcfeuz4.jpg

Остава да я боядисате, да и сложите логото на Ibanez и да почнете да лъжете фенките, че сте с Ибанец. :wub:

Редактирано от the_gorer
Отговорено

OК все пак изскачам с въпроса - за чий ти е да дялкаш фендера за да го правиш Ibanez...

Може би защото съм за фендер говоря така, но все пак въпроса си е въпрос, задал съм го,

така, че не ме трепете.

Отговорено

И защо вендерската глава трябва да се реже и да се прави на Ибанец, като на фенките им и известна повече марката фендер :bravo: Това може да се прави на някоя кремона или подобна,само че попринцип главите са различни на всяка марка(за имитация на страт,говоря) и това е много относително... :)

Отговорено

Това го правят Кремонаджии и скуайърджии.

Защо?

Питай тях.

Сигурно повечето хора смятат, че Ибанец е готина марка... :bravo:

Отговорено

Е то, скуаера много по лесно би се докарал на фендер модел 50' или 60' само се сменя лепенката, но IMO

Отговорено

Просто доста младежи обичат да си правят такова конвертиране на главата.

Знам, понеже през 90-те съм плувал в безбрежно море от Кремони с изрязани глави и лепенки Ibanez.

Но е вярно, че който иска да се прави на Фендерджия трябва само да смени лепенката. :bravo:

Темата е за ентусиасти, които обичат да дялкат дъски.

Ако някой е фен на еди коя си марка и не му харесват подобни неща, да си фенства в друга тема.

Отговорено

аз като прочетох "конвертиране на глава на грифа" и си викам това ще е интересно - "как да направим от нормална глава reversed headstock". а то кво било...

:):bravo:

Отговорено (Редактирано)

ами аз лично бих си орязал склаера не бих написал ибанец 100% ама главата се чудя как да я модна от как си купих китарата.

та каде може да се извърши тая процедура нещо лютиер ..?? или някои тел

Редактирано от MasterOfDisaster
Отговорено (Редактирано)

Всеки с малко повече опит с дърварските инструментали може да ти го направи :metalist: А иначе има тема с координатите на лютиери в бг. Ползвай търсачката!

gorer-е бързо пипаш бре майка му стара :thumbs_up:

Редактирано от vlex
Отговорено

Мойта кремона беше с ''чофка'' много е бегаше.

пъмб май раид МТВ <_<

..сега се сещам че един амиго одялка пъдинско тяло в Уарлок форма ефекта беше поразителен

Отговорено
..сега се сещам че един амиго одялка пъдинско тяло в Уарлок форма ефекта беше поразителен

:P :P <_<

И аз съм виждал такова добиче, но не беше правено само с изрязване, а бяха и донаждани дъски отстрани.