RichieSambora Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 Здравейте! Мисля да си купувам Скуайър Стратокастър с тремоло. Можете ли да ми кажете дали е читава и дали тремолото не я разстройва? Цитирай
kolio_k Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Разстройва я доста много.Може да се нагласи така че да работи оптимално,но все пак от Скуаяр не може да се очаква кой знае какво,по добре е да блокираш тремолото Цитирай
metalhammer Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 все пак има модели на който тремолото е на нътове и се предполага че ще разстройва по малко Цитирай
metalmaniak Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Аз съм забелязал, че при този тип Скуайъри без заключване не става. Въпреки това моя например не се разстройва много и е без заключване. Пък и никога не мърдат струнте осезателно, което съм го забелязал при някои други екземпляри. Цитирай
motorbreath Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 На моят почти не се разстройва..поне от 1-2 часа свирене с използване на тремоло иначе не знам ако постоянно ама зависи от китарата Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Двата крайни винта на тремолото се завиват с половин оборот повече от другите,вижте настройките във "Фендер". Цитирай
Tomov Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Аз също имам скуайър, но пък още щом го разопаковах, ръчката я метнах някъде. При тези китари е така - отиваш, гледаш, пробваш и ако случиш на читава бройка - взимаш. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Абе Скуайъра мачка! Мале спомням си като я взех щях да откача от кеф брех то свирене (още нямах кубе та си предствяте каква акустика беше, ама после го ръчнах в компа да чуя малко бръм от тъпата саундкарта). ЕЕЕхх спомени... Сега се чудя къде да го разбия, ама докато не взема някой седемструнен оргазъм няма да пусна и прашинка да падне на него Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Сега се чудя къде да го разбия, ама докато не взема някой седемструнен оргазъм няма да пусна и прашинка да падне на него Не го разбивай - продай ми грифа от Скуайъра като си вземеш седемструнния оргазъм. Цитирай
RichieSambora Отговорено Март 4, 2007 Автор Отговорено Март 4, 2007 Аз съм решил да се правя на Фендерджия Та въпроса ми е по колко са лепенките на Фендер Стратокастър в xxxx, че не съм от софия и не мога да ида да видя. Цитирай
RichieSambora Отговорено Март 4, 2007 Автор Отговорено Март 4, 2007 От къде мога да си купя локинг за китарата, че на скуаера тремолото ми я разтройва. Това чудо как се слага? Моля ви помагайте! Цитирай
stanbog Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 защо трябва да купуваш каквото и да било? взимаш пасващо трупче и го пъхаш между металния блок и корпуса. Цитирай
RichieSambora Отговорено Март 4, 2007 Автор Отговорено Март 4, 2007 Ами искам локing, не искам да си блокирам тремолото, защото искам да си го ползвам, защото свиря парчета на Бон Джови, а в някой има и нeгово участие. Цитирай
rocker_vn Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 то хубаво струпчето ама продават ли се такива заключващи работи за струните че искам да си ползвам тремолото а както казваш съм го заклинил да не разстройва.и наистина не разстройва Цитирай
RichieSambora Отговорено Март 4, 2007 Автор Отговорено Март 4, 2007 Какъв е тоя метален блок? На магаренцето ли викаш така? Цитирай
Recommended Posts