Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! Мисля да си купувам Скуайър Стратокастър с тремоло. Можете ли да ми кажете дали е читава и дали тремолото не я разстройва?

• Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Разстройва я доста много.Може да се нагласи така че да работи оптимално,но все пак от Скуаяр не може да се очаква кой знае какво,по добре е да блокираш тремолото

Отговорено

Аз съм забелязал, че при този тип Скуайъри без заключване не става. Въпреки това моя например не се разстройва много и е без заключване. Пък и никога не мърдат струнте осезателно, което съм го забелязал при някои други екземпляри.

Отговорено

Аз също имам скуайър, но пък още щом го разопаковах, ръчката я метнах някъде.

При тези китари е така - отиваш, гледаш, пробваш и ако случиш на читава бройка - взимаш.

Отговорено

Абе Скуайъра мачка! Мале спомням си като я взех щях да откача от кеф брех то свирене (още нямах кубе та си предствяте каква акустика беше, ама после го ръчнах в компа да чуя малко бръм от тъпата саундкарта). ЕЕЕхх спомени... :ph34r: Сега се чудя къде да го разбия, ама докато не взема някой седемструнен оргазъм няма да пусна и прашинка да падне на него

Отговорено
Сега се чудя къде да го разбия, ама докато не взема някой седемструнен оргазъм няма да пусна и прашинка да падне на него

Не го разбивай - продай ми грифа от Скуайъра като си вземеш седемструнния оргазъм. <_<

Отговорено

Аз съм решил да се правя на Фендерджия :greenball: Та въпроса ми е по колко са лепенките на Фендер Стратокастър в xxxx, че не съм от софия и не мога да ида да видя.

Отговорено

От къде мога да си купя локинг за китарата, че на скуаера тремолото ми я разтройва. Това чудо как се слага? Моля ви помагайте!

Отговорено

Ами искам локing, не искам да си блокирам тремолото, защото искам да си го ползвам, защото свиря парчета на Бон Джови, а в някой има и нeгово участие.

Отговорено

то хубаво струпчето ама продават ли се такива заключващи работи за струните че искам да си ползвам тремолото а както казваш съм го заклинил да не разстройва.и наистина не разстройва