ven555 Публикувано Декември 27, 2017 Публикувано Декември 27, 2017 Здравейте,имам от днес и лампов амп peavey ultra 112 tube amp а досегашния е Line 6 Spyder IV 30,понеже не съм се сблъсквал досега с лампов амп,въпроса ми е може ли спайдъра да се включи към ламповия за да се използват ефектите, за да не купувам и камиончета.Спайдъра има един вход и един стерео изход, който е едновременно за слушалки и за запис. Цитирай
Koobenot Отговорено Декември 27, 2017 Отговорено Декември 27, 2017 Това, което си намислил няма как да стане, без да повредиш или претовариш нещо. Дори да се опиташ да пуснеш китарата в Line 6-а, от тончестотния изход да изкараш сигнала и да го пуснеш в Peavey-то, качеството на сигнала ще бъде доста съмнително, а и Peavey-то очаква на своят вход HI-Z китарен сигнал идващ от инструмента, а не предусилен вече такъв. Моят съвет е, ако не се нуждаеш повече от Line 6-а, е да го продадеш, да добавиш още някой лев и да си вземеш китарен процесор с ефектите, от които се нуждаеш и търсиш, да си ги настройваш, както пожелаеш, дори съвременните такива предлагат опции за backup, export и edit през MIDI/USB посредством PC, имайки предвид единичната цена на всяко камионче на пазара, която е неоправдано висока. 1 Цитирай
Heartman Отговорено Декември 27, 2017 Отговорено Декември 27, 2017 Моя съвет е да продадеш line 6 и да си купиш ефекти, които мислиш да използваш.Процесора скапва сигнала на китарата и няма да се разбере, че е лампово комбото, след като му включиш процесора. 3 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Декември 28, 2017 Отговорено Декември 28, 2017 Разбери кои ефекти ти трябват от Line 6, продай го и си ги набави. Надали са много :> 2 Цитирай
Recommended Posts