berserker Публикувано Февруари 19, 2007 Публикувано Февруари 19, 2007 Здравейте!Може ли някой да ми каже от къде мога да си намеря нов жак за баса(моя се прецака)?Тези за конвенционален монтаж не вършат работа-много са плитки.Търсих в xxxx,Динакорд,Конрад-никъде няма. Благодаря предварително. Цитирай
airborne Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Погледнал ли си в Електронинвест? Намира се на ул. Княз Борис І, след Пиротска Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 виж в конрад. Там има едни метални Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Мдже би ти трябва Flush Mount Jack? Обясни ми с ЛС! Цитирай
berserker Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 виж в конрад.Там има едни метални В Конрад няма Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Мдже би ти трябва Flush Mount Jack? Обясни ми с ЛС! Петре, защо на лично трябва да ти обяснява? не може ли тук да обясни ? Цитирай
berserker Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 Тъй...Значи-баса ми е Washburn T-15,жака му е монтиран на тясната страна на тялото.Тялото на самия жак е дълбоко,така,че да може да се изведе през дървото,а крачетата,за които се запояват кабелите са в долния край.В магазините,където търсих се продават само жакове с плитко тяло,които могат да се монтират на някое камионче примерно. Цитирай
vlex Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Извод пича си търси жак за странично монтиране => му трябва с дълга тръбичка за масата, тъй че да стигне хем за дървото хем за гайка. Клемите са в долния край (такова животно бтв не съм виждал о_О) Пусни най-добр снимки да им стане на хората ясно. Предполагам, че във повечето магазини където продават уошбърн (ако не в повечето то поне за райзинга, фактора и дебелия чичка с каталога в пряката на пиротска) съм сигурен, че имат каталог и ще можеш от него да си поръчаш... Успех! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 разгледай тук можеш да си поръчаш от този сайт през фирма Комет. Пристига за по-малко от седмица. Цитирай
Tomov Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 (Редактирано) Може би не е правилно, но ето какво направих аз веднъж като ми трябваше един такъв жак. (Не го използвах за китара, но хванах замисъла ти.) От 6,3 мм женски жак който е за кабел зи извадих вътрешността. ПС: Пак казвам, да не ми се разсърди някой, това НЕ Е ЗА ПРЕПОРЪЧВАНЕ, но временно (за ден-два) да закърпи положението става. ЕДИТ: Това, което се получава си прилича точно на флъш маунт жак, ама не точно. Редактирано Февруари 20, 2007 от Tomov Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Можеш да провериш и при Капъша, оттам си бях взел преди няколко месеца. По-скъпи са, но имат надпис Made in Japan, което може да стопли сърцето на беден басист в този мрачен свят Цитирай
Recommended Posts