Telerig Публикувано Февруари 18, 2007 Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактирано) Ами вчера си посвирих това парче на Сатриани, понеже ми е много любимо и се бях затъжил за него ...та реших да го отправя като поздрав към всички фенове на Джо тук Звука и картината са кофти но условията са такива извинявам се предварително.... Редактирано Февруари 18, 2007 от Telerig Цитирай
killer Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Страхотно изпълнение, страхотен звук на китарата си докарал!!! Браво!!! Очаквам още кавъри!!! Поздрави!!! Марио Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 (Редактирано) SUPER ЯКО!!! Евала!!! каква ти е китарката Еееййййй много се изкефих!!!!!!!!!!!! Редактирано Февруари 18, 2007 от Black Bird Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 е какво намерих е сега http://guitarplanet.free.fr/backingtracks.htm за да не се мъчиш в/у оригинала Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 И на мене много ми хареса, особено тона ти! Браво браво Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Много готин саунд и свирене Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 Супер Еее благодаря много за страхотните отзиви...изчервих се честно...много благодарско за бекинг трака! Ами звука ми е много зле защото се прецаква от PC микрофончето което хваща цялата стая...а иначе китарката е LTD H 207, минава през процесор Digitech 2120 и след това в лампова глава на Владо Балев с две китарни колони Сървин Вега 1х12....не е кой знае какъв звук но определено си е доста приличен като се нацепи главата обаче....н записа съм свирил с намалена... Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Аз доволен .. даже много доволен . Telerig брато много хубаво е станало ..кефиш ме и въобше цялата идея е свежа - да направиш нещо като кавър и да го постнеш пък особено и видео - да се изкефят и фенките . Супер ... отдавна си мисля да направя бекинг трак на нещо подобно . И не е късно . Още веднъж браво приятелю . Цеко Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Супер и аз много се изкефих!!! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 Мерси пичове...всъщност не съм направил нищо особено...както всеки средно статистически фен съм изсвирил нещо любимо на мой кумир и то едно към едно...без да променям нищо и затова не мисля, че това може да се нарече кавър, тъй като няма нищо от мен тук...всичко си е на Джо, а той е голям просто... ....всъщност исках да споделя, че има такива парчета които остават в съзнанието на хората и след време те се връщат отново към тях и просто им става отново готино ...такъв е и случая тука Цитирай
Тони96 Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Браво, много добре си го направил!!! Продължавай в същия дух-Успехи!!! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Важното е че всички тук яко се изкефихме и на якото ти свирене и на музиката на Джо Скромностите са излишни - и идеята и изпълнението са супер Цитирай
Recommended Posts