stratocaster Публикувано Февруари 17, 2007 Публикувано Февруари 17, 2007 скалъпих тия дни една работа......трябваше да е някаква уж народна песен, то малко в друга посока отиде.....чуйте и преценете Гео бе така любезен да изсвири басовете, а Никсъна клавирите http://media.putfile.com/Stratocaster-Geo--Nickson Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 Приятно парче, харесва ми Китарката звучи много благо. А на какво са писани барабаните? Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 17, 2007 Автор Отговорено Февруари 17, 2007 ами с фрути лупс са правени Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 17, 2007 Отговорено Февруари 17, 2007 (Редактирано) доста свежо е парчето.мда далече е от народна песен.са остава и едно или няколко гласчета да сложите и става бонбон работата. see ya Редактирано Февруари 17, 2007 от Wolfheart Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Мога да кажа само едно: Започнах да ти разпознавам стила! Това, предполагам е добър знак Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 благодаря неволно става, така че си приличат някои от парчетата ми Цитирай
jFog Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Рок енд рол бейби! приятна и спокойна композицийка,само два кусура по трасето засякох Баса може още понапред,с невъоръжено ухо почти не се засича. Микса може да печели много с едни по ''дълбоки''семпли на барабаните,които също са леко назад. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 18, 2007 Автор Отговорено Февруари 18, 2007 ами честно казано баса на мониторите се чува много отчетливо......пробвай пак на сутринта а пък барабаните.....нямам много семпли за подбор, трябва да се разровя Цитирай
jFog Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Е пич дано поне 3% от юзърите имат монитори че да се насладят,аз нямам като много други и баса го чух,ухото ми е въоръжено,ма по принцип говорех. за барабаните ако дадеш една поща щи метна 8 мгб от личната колекция,подарък от Дилян_101.На много народ съм ги предлагал..ако искаш свирни. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 мноо яко хард рок хава....убичам такъв драйв и орган..муцка Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 много е зарибяващо Чух го и на много сдухани колонки и баса верно нещо там се губи. Ако прецениш може да го пипнеш и като за по смотани говорители (демек да го чуеш и през такива и да прецениш не искаш ли да вдигнеш баса) Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 ох, да си призная при мен от помещението сякаш идва в повечко баса. ниските са проблем..... ще го коригирам утре jFog - мятай на стратокастер@музикант.орг Цитирай
mproject Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Споделям мнението на iFoq за барабаните,те като звукнат ще се балансира мн.по-добре и баса.Идеята ви е приятна,малко не ми допада квадратната структура на парчето,ама т'ва си е мое мнение,на вас сигурно така ви харесва Много ме кефи биита на барабаните в началото Сега остава да направите и народната композиция!.............и да ни е пуснете и нея.Успех! Цитирай
bigjav Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 ... за барабаните ако дадеш една поща щи метна 8 мгб от личната колекция,подарък от Дилян_101.На много народ съм ги предлагал..ако искаш свирни. Ще съм ти безкрайно благодарен, ако се навиеш. И ще е удоволствие да мога да ти върна жеста. bigjav2@yahoo.es Un abrazo, campeon. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 много приятно Хюс и Кетнера ли така благо обажда или си с ламповия преамп - аз знам или се досещам сьвет за аутрото или края гледай да не свириш прецизно(тоест свири прецизно, но дай газ) - а атакувай тоновете на мелодията - с пфл,рьчката,по силен удар на перото, прави варияции на мелодията трябва да се усети кулминация с две думи накрая трябва да се нагнетява, което с барабанист е по лесно, но може да поработиш и вьрху дрьм програминга на аутрото а иначе ,нека да си загльхва Цитирай
Recommended Posts