vane Публикувано Февруари 17, 2007 Share Публикувано Февруари 17, 2007 (Редактирано) Вижте тук. Някой би казал че е лигав, но въпреки всичко звучи страхотно. Кажете на кой ви прилича и какво мислите. Ето какво пише в netinfo за него. Редактирано Февруари 17, 2007 от vane Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zarra Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 хаха много странно Чух първата песен и ми прозвуча като Фреди Меркюри и тъкмо щях да напиша че ми докарва на него и реших да натисна и другия линк ,който си дал. Не съм чела статията - сега ще я прочета. Може пък и да е прероденият Фреди ,ама като глас не мисля че може да се сравни с него на тоя етап от развитието си - все пак е доста млад . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AlFiA Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 Разбира се че момчето е вдъхновено от Фреди Меркюри – слушам го и кара ме да се усмихвам… ))))))))))))) Йес! Толкова го обичам. The King of Magik отново е жив! Какво блаженство... Show must go on! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Annabelle Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 Момчето има много приятен глас, а и самото то е доста приятно на глед ! Ай фел ин лов! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 (Редактирано) Мхм, в едното парче той самият пее "Then I tried a little Freddy..." Редактирано Март 31, 2007 от J D Fortune Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 31, 2007 Share Отговорено Март 31, 2007 На мен пък ми мяза на Хот Чоколет тва парче.Готино е,некво старо диско.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elly Отговорено Април 11, 2007 Share Отговорено Април 11, 2007 Оффф на мен тази песен (Грейс Кели) не ми излиза от главата цяла седмица вече! Новото ми любимо парче! Симпатягата наистина има страхотен глас и прави интересни неща, макар и да личи кого обича... В отва няма нищо лошо де, все пак е вкарал достатъчно модерни звуци. Целия албум е такъв малко шантав и около 2/3 много ми харесва )) Браво на момчето! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Април 11, 2007 Share Отговорено Април 11, 2007 Аз направо съм ИЗУМЕН !!! Вие чувате ли се какви богохулства говорите... Новият Фреди Меркюри!??!?!?!?!?!?!?!?!?! Бих казал - "Само през трупа ми!", ама ще се намерят доста хора да ме затрият, така че все едно не съм го казвал. Те и преди години спрягаха някакви си "Тъмнината" (Дъ Даркнес... The Darkness) за "новите" Queen, ама си бяха кьор фишечец, отдето и да го... слушаш! Някъде го бях споменавал тука у форума, ама пак ше го кажа: "Откакто умряха (буквално) Be Gees, нишата се опитват да превземат всякакви фалцетиращи пе**растчета... " от сорта на Сизър Систърс, Мика... но не Хакинен, до лятото се очкават и други кандидати, но само могат и да си мечтаят. Най-искрено моля да не се сравнява всяка новоизлюпила се гнида с титан като Фреди. Най-малкото, защото е глупаво... . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vane Отговорено Април 12, 2007 Автор Share Отговорено Април 12, 2007 Според мен Мика има сериозен потенциал - неслучайно песента му води класациите в Англия 5 седмици и той беше обявен за една от младите надежди на 2007. От него си зависи какво ще направи и накъде ще продължи. А иначе - Фреди си е Фреди........................, но явно хората продължават толкова да го обичат и да им липсва безкрайно много, затова се опитват да запълнят голямата празнина в себе си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alis Отговорено Април 12, 2007 Share Отговорено Април 12, 2007 Много добър изпълнинел!!!Има собдтвен почерк и не смятам че имитира някой..ако беше така нямаше да въздейства толкова силно,изобщо отдавна не бях чувала млад изпълнител да прави нещо толкова добро.Това ,което напомня на Фреди е може би темперамента с който пее,но това си е нещо индивидуално и не се имитира,просто си го имаш ,пък и ние хората колкото се различаваме,толкова и си приличаме. Чудя се дали живите му изпълнения са също толкова добри.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Narnia Отговорено Април 12, 2007 Share Отговорено Април 12, 2007 Някъде го бях споменавал тука у форума, ама пак ше го кажа:"Откакто умряха (буквално) Be Gees, нишата се опитват да превземат всякакви фалцетиращи пе**растчета... " от сорта на Сизър Систърс, Мика... но не Хакинен, до лятото се очкават и други кандидати, но само могат и да си мечтаят. Пишеш за новата песен която се чува когато влезеш в сайта му нали? Влязох и я чух и вярно че напомня Be Gees с фалцета. Старата песен във сайта му беше "Грейс Кели" и напомняше Фреди. Най-искрено моля да не се сравнява всяка новоизлюпила се гнида с титан като Фреди.Най-малкото, защото е глупаво... . Стига бе! Човека успява да интерпретира всичките в своя собствен мелодичен поп-стил, а ти - гнида бил! Мен ме накефи че цялата тази мелодичност я е учил от руснак-емигрант. Просто като факт се накефих. И още ми стана приятно, че обложките сестра му ги е рисувала. Нищо че са аматьори и двамата но някак си ти дават кураж в цялата тази ежедневна комерсиална масовка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Април 12, 2007 Share Отговорено Април 12, 2007 Оффф на мен тази песен (Грейс Кели) не ми излиза от главата цяла седмица вече! Новото ми любимо парче! Имах грешката да го пусна на "благоверната",и вече повече от седмица ми го набива в главата..,ма кефи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Narnia Отговорено Април 13, 2007 Share Отговорено Април 13, 2007 И аз слушах парчето повече от седмица, интересното е че там изкарва красиви звуци. П.С. ама някои пък пишат - действа им раздразнително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts