Kremoncho Отговорено Май 2, 2007 Автор Отговорено Май 2, 2007 Опа Май съм объркал адреса на албума....Съжалявам... Евтиме, аз за адаптерите разчитах на теб да ги посъживиш малко,нима още не са пристигнали?!?!? Изпратих ти ги още миналата седмица,както се бяхме разбрали.Баси!!!!!!!!!!!!Да живеят Българските Пощи! Цитирай
Kremoncho Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 Така,така мина гадната сесия и е време да да довърша Кремокастъра....адаптерите са постегнати от Евтим....акрилната боя я чакаме още..но имам друг проблем....хезнам как да вържа електрониката...Искам да е с един volume pot и едно или две ЦК ключета да ми обхождат позициите...Моля смилете се над изтерзаната ми душа. Цитирай
Kremoncho Отговорено Юли 9, 2007 Автор Отговорено Юли 9, 2007 знам 4е нета ма мхого схеми ,но малкото ми опит ме спъва да избера най-добрата.Аз стигнах до тук : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151725 Цитирай
James Hetfield Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Защо всички кремони им правят дупките за адаптерите толкова големи?... Това не е за нормален адаптер а едва ли не за 5 - струнен бас ебаси.... На старата лопата Хранов беше същата изцепка... Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 И аз в тва щях да питам. Трябва ти малко блъскане и можеш да навреш три двойни в тия дупки. Цитирай
Recommended Posts