Fenix Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 (Редактирано) Абе каква е разликата в звука между дисторжнато уа-уа и уа-уатнат дисторжън ако ме разбирате Демек уа-уато да е преди или след диста?? Ми, не знам защо, но като си сложиш Вах-а след диста и той бачка не само като Вах ами и като волюм педал. Тоест - шит! Затова винаги Вах-а на първо място и там всичко останало. абе ние вече размишлявахме по тая тема, ма не си спомням къде. Редактирано Март 9, 2005 от Fenix Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Е, кажи кво по-точно да коментираме? На мен тук най-интересното не6то ми са трите delay-а, които използва той. Не съм пробвал тази комбинация, най-малкото за6тото нямам толкова дилеи, но при първа възможност 6те пробвам. Иначе, останалото е стандартно- wah pedal преди всичко във веригата и Boss DS-1 3а т.нар. бууст на усилвателя. Другото са ефекти. Аре! Е то ако нема толкоз много дилей как да се чува една китара все едно са три батка .. нема как.. мдам много дилей много нещо. Иначе колегата дето каза . знае с кво да свири .. Бос + Маршал ахаха мда! Цитирай
niki123bg Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Кво му трябва на човека Аз засега съм събрал само джаджи N:1 (Dunlop CryBaby 535Q) и N:2 (Boss DS1) Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Кво му трябва на човека Аз засега съм събрал само джаджи N:1 (Dunlop CryBaby 535Q) и N:2 (Boss DS1) Звучиш толкова класически ман... започвам да се влюбвам ахах ъмммм не по онзи начин :guitar: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Да, яко фенове сме, няма как!!! Аз мисля на лято да се екипирам с джаджа №0 (JS1000BK). А ако имаше как и с джаджа №-1 (hands) щеше да е супер!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Да, яко фенове сме, няма как!!! Аз мисля на лято да се екипирам с джаджа №0 (JS1000BK). А ако имаше как и с джаджа №-1 (hands) щеше да е супер!!! А защо не js1000bp ? Тази китара е самото съвършенство! Цитирай
wolfgang Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Иначе колегата дето каза . знае с кво да свири .. Бос + Маршал ахаха мда! мда, но вече 2-ма споменаха, че този чейн е стар. използван е за някои класики на бате Сатч, но днес той ползва предимно Пиви(JSX, XXX и 5150 combo).новото комбо на майстора лафа, че всички камиончета са яки, но само за една седмица също е цитат на Сатриани. Ендорсмента на известен музикант с производител, който иска да си направи реклама не е с чисто комерсиален харакер. Парите играят роля, но не винаги са движеща сила. В конкретния случай Сатриани се е обадил в дирекция "Artists" на Пиви и е поискал да говори с някого за техните усилватели. Резултата ни е известен - Джеймс Браун му разработва усилвател с много чист канал с огромен хедрум и мръсни канали от винтидж маршал звучене, до лудницата на ултра канала на Трипъл Екс, който е впечатлил майстора. Тук имаме и ревърсната версия на приказката всяко зло за добро, защото JSX е последният усилвател на този дизайнер за тази компания. След прекратяването на еднорсмента с Ван Хейлън той напуска, а аз все още не съм научил кой ще е новият проспериращ играч на пазара за китарна лампова апаратура възроден от м-р Браун. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Тъя джаджа няма ли фуутсуич? Или щото той Сатч е прекалено добър и може да цъка и с ръка по щракалките? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Тъя джаджа няма ли фуутсуич? Или щото той Сатч е прекалено добър и може да цъка и с ръка по щракалките? 1749.99 долара струва та остава да няма футсуич..тая машина е култова баси и кубето майна..цъцъцъцъцъцъ Цитирай
Rust Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Тъя джаджа няма ли фуутсуич? Или щото той Сатч е прекалено добър и може да цъка и с ръка по щракалките? 1749.99 долара струва та остава да няма футсуич..тая машина е култова баси и кубето майна..цъцъцъцъцъцъ Мен повече ми харесва сякаш XXX модела .... той Сач и с него съм го скивал да дрънка де ... ама сичките яки ампс са нечовешки цени .... Carvin-ите и Mesa не стига че не са супер разпространени по американските магазини , ами са и по 2-3000 долара с кабинет .. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 напоследък се чуват/четат/добри отзиви за Енгъл...макар че единствения който знам да свири с тех сега е Р.Блекмор Цитирай
synchu Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Не само той свири с Енгл. Енгл Пауърбол е направо убийствен усилвател за метъл. Просто "резачка" отвсякъде. Страхотни усилватели. Цитирай
Recommended Posts