Jump to content
Българският форум за музиканти

За любителите на експериментите


kolio_k

Recommended Posts

Това е парче от гиг с една експериментална формация.На моменти има неточности,защото като цяло беше доста трудно за свирене,саунда също е далеч от перфектното.Извинявам се на предварително,на всички които ще го намерят за странно :rolleyes:

 

splash-12

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволен . Като заклет Дзапа фен не бих казал че привкуса е точно негов но няма да спорим . Всеки е свободен да си го асоциира с каквото си поиска . Кольо поздравления за парчето . Аранжимента е много харен ... бравос дето се вика . Цеко ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря за отзивите.Парчето и аранжимента са на певеца.Аз само свиря китарите.Иначе има вличние от Запа,но индиректно.Тази хава е част от дипломната работа на певеца(А.Шерер),а професора му по кампозиция е наистина много голям фен на Запа и в неговите часове се обръща сериозно внимание на този вид композиционни и аранжьорски похвати

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пар4ето определено е странно.хавата е оба4е ,4е като се изпьлнявя от хора,които много добре знаят за какво става дума,се полу4ава супер яко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки подобен експеримент е богоугоден :lol: ! Техническите възможности в музиката днес направо смазващо надвишават креативността, така че браво на вас

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю, това е едно от най-яките неща, които съм чувал в последно време...винаги съм бил фен на пълната свобода на изразните средства и бягането от клишета. В интерес на истината не очаквах, че е на живо това изпълнение. БРАВОС! Дайте още ;);) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефи яко!Вярно има влияние от Запа,но си е различно.Напомня и на Ван дер Грав...Няма значение,хубаво е,това е важното!:)На времето Венци Мицов-сега пианист на" Хиподил "много си падаше по такива неща и ме запали и мене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.