kolio_k Публикувано Февруари 10, 2007 Публикувано Февруари 10, 2007 Това е парче от гиг с една експериментална формация.На моменти има неточности,защото като цяло беше доста трудно за свирене,саунда също е далеч от перфектното.Извинявам се на предварително,на всички които ще го намерят за странно splash-12 Цитирай
indy Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 На мен много ми харесва. Асоциирам го някак със Запа и Зорн. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Кефи, тва верно има Заппа инфлуънс ама си го бива, ей Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Много съм доволен . Като заклет Дзапа фен не бих казал че привкуса е точно негов но няма да спорим . Всеки е свободен да си го асоциира с каквото си поиска . Кольо поздравления за парчето . Аранжимента е много харен ... бравос дето се вика . Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Отговорено Февруари 11, 2007 Много ви благодаря за отзивите.Парчето и аранжимента са на певеца.Аз само свиря китарите.Иначе има вличние от Запа,но индиректно.Тази хава е част от дипломната работа на певеца(А.Шерер),а професора му по кампозиция е наистина много голям фен на Запа и в неговите часове се обръща сериозно внимание на този вид композиционни и аранжьорски похвати Цитирай
Dikata Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 пар4ето определено е странно.хавата е оба4е ,4е като се изпьлнявя от хора,които много добре знаят за какво става дума,се полу4ава супер яко. Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Отговорено Февруари 11, 2007 Радвам се че ти харесва друже Цитирай
бутео Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Всеки подобен експеримент е богоугоден ! Техническите възможности в музиката днес направо смазващо надвишават креативността, така че браво на вас Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Разкошно е! Благодаря за това, че го споделяш с нас. Направо ме изпълни! Цитирай
zarra Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 [Много готино като идея !Само началото ми се струва недостатъчно концентрирано като мисъл иначе е супер Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Приятелю, това е едно от най-яките неща, които съм чувал в последно време...винаги съм бил фен на пълната свобода на изразните средства и бягането от клишета. В интерес на истината не очаквах, че е на живо това изпълнение. БРАВОС! Дайте още ;) Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Ееееее човече... супер ненормално парче!влязах в ебати филма!!! Евала! Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Кефи яко!Вярно има влияние от Запа,но си е различно.Напомня и на Ван дер Грав...Няма значение,хубаво е,това е важното!На времето Венци Мицов-сега пианист на" Хиподил "много си падаше по такива неща и ме запали и мене. Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 15, 2007 Автор Отговорено Февруари 15, 2007 Благодаря на всички за отделеното време и комплиментите.Много се радвам че ви допадна Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Въх това е голяма злоба бе.. Мноооого добро! Аз съм фен вече. Цитирай
Recommended Posts