the_gorer Публикувано Февруари 8, 2007 Публикувано Февруари 8, 2007 Трябват ми тези два вида накрайници за Дремел от снимката и то в големи количества. Едното е навита на руло шкурка, която мога да си направя и сам, но е голяма играчка и не си заслужава да се кълча два часа, за да мога после за пет минути да изразходвам направеното. Другото е нещо като малка въртяща се пила - стоманено стебло с някакъв абразив на върха. Някой знае ли къде се продават отделно? Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Трябват ми тези два вида накрайници за Дремел от снимката и то в големи количества. Едното е навита на руло шкурка, която мога да си направя и сам, но е голяма играчка и не си заслужава да се кълча два часа, за да мога после за пет минути да изразходвам направеното. Другото е нещо като малка въртяща се пила - стоманено стебло с някакъв абразив на върха. Някой знае ли къде се продават отделно? Можеш да си направиш наведнаж дъла тръба и после да си я нарежеш! Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) Можеш да си направиш наведнаж дъла тръба и после да си я нарежеш! Да де, мога, но, както вече писах, е голяма играчка и не си струва. Освен това, аз се интересувам повече от другия накрайник, а него няма как да си го направя, защото не разполагам с изкуствен диамант на прах, нито имам технологията да го лепя по върха на стоманената пръчка. Редактирано Февруари 8, 2007 от the_gorer Цитирай
Dikata Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 в пловдивскиа практикер има 6курките,предполагам и в софииския,а другиа го тьрси в магазини за зьболекарски или златарски пособия. Цитирай
Tomov Отговорено Февруари 9, 2007 Отговорено Февруари 9, 2007 Провери в Praktiker, Mr. Bricolage и MASTERHAUS - обикновено в по-големите магазини има доста неща в наличност. От тях (Бриколаж и Мастерхаус) пазаря всякакви накрайници за дрелка, мини дрелка (mini drill - с различни диаметри) - богат асортимент и обикновено си тръгвам доволен. Поздрави Илиян Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 10, 2007 Автор Отговорено Февруари 10, 2007 При нас има само Praktiker. Мисля, че продават пълни комплекти, но не отделни накарайници поединично. Все пак ще проверя. Ако попаднете на такива накрайници, моля пишете в темата. Мерси! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Второто с диамантеният връх, или каквото е съм виждал мисля, че в Пловдив. Провери по магазините за режещи инструменти (ако имате такива) в магазини за зъболекарски пренадлежности или за златарски принадлежности. ПС: тези с диамантеният прах според мен са скапани. Бързо се изхабяват. Кажи за каквъв материал ти тррябва ? Има разни фрезери и тн инструменти които според мен са по-подходящи. Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 продават се едни комплекти шмиргелчета за бормашина. някои от комплекта имат форма, сходна с тази на търсения от теб накрайник мисля че ще ти свършат работа Цитирай
Nikifena Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Ето това намерих в 1 магазин. Магазина ще познаете за какво е по снимката Цитирай
the_gorer Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 Благодаря,ч е си погледнал. Баси измекярите - 5 лева за парченце стомана с малко карбидна пепел на върха... Тие са си самоизпили ума. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 Първия накрайник го продават на пазара тука, ще погледна като минавам за цена. За накрайниците разбрах, ама не знаех, че си фен на нахута. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 3, 2007 Автор Отговорено Март 3, 2007 Много троши зъби тоя нахут. Иначе онази другата думичка, дето и тя почва с "наху", ми идва наум винаги когато чуя думата "накрайник". Цитирай
7thString Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 http://www.bgdent.com/?81&02&9639 Там има такива неща... пфу как мразя зъболекари! Цитирай
Recommended Posts