patzo Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 барабаните и баса съм ги правил на фрути лупс а другото съм го записал с кул едит - пее една моя добра приятелка Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 В bol.bg трябва да се качват само майки... Цитирай
patzo Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 ?????????????????????????????????? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) За съжаление и бол.бг станаха големи тарикати и искат да се разбират с доставчиците за достъп до техните фрии сървери вероятно, защото и на мен ми излиза неприятно съобщение, че трябва да уведомя своя доставчик да ги контактне на некъв АЙСИКЮ номер да се разберяли кви АЙПИ адреси използва - "другия вариант" е да използвам "безплатен" интернет кат набера некъв номер, ако ми е "спешно" да изтегля некъв файл.Това е причината за недоволството на Щурма предполагам smile.gif а и е причина и за моето недоволство, 'щото не мога да сваля нишо от бол-а. sad.gif тъпа работа... демек, ако имаш възможност го качи някъде другаде smile.gif Аз пък си го свалих. Бива го. ПП: Тва с флейтата накрая е интересно. Редактирано Март 6, 2005 от Mu3epHuK Цитирай
patzo Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 Ами незнаех аз си свалям от бол.бг без проблем - но явно не навсякъде е така мерси за информацията Цитирай
Recommended Posts