edgecrusher Отговорено Февруари 10, 2007 Share Отговорено Февруари 10, 2007 @ автора на темата... Не знам дали ще ти е полезно, но аз преди известно време случайно открих ТАЗИ страница. Ако отидеш на Browse "Encyclopaedia" и избереш "bands by country" ще намериш събмитната информация за около 150 настоящи и разпаднали се банди. С още по-голямо удивление открих, че и бившата ми банда Брейнсторм(БГ) е регистирана там даже някой се е потудил и ни е направил регистрация и в друг сайт и е сложил линка като за band web site. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Февруари 10, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 10, 2007 Ооо, Брейнсторм съм ги слушал когато бях в казармата в Шумен. Ще поразгледам наистина за какво става въпрос. @ автора на темата... Не знам дали ще ти е полезно, но аз преди известно време случайно открих ТАЗИ страница. Ако отидеш на Browse "Encyclopaedia" и избереш "bands by country" ще намериш събмитната информация за около 150 настоящи и разпаднали се банди. С още по-голямо удивление открих, че и бившата ми банда Брейнсторм(БГ) е регистирана там даже някой се е потудил и ни е направил регистрация и в друг сайт и е сложил линка като за band web site. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Февруари 11, 2007 Share Отговорено Февруари 11, 2007 X - Flames (ex - Pagan Flames) стилотносително,разбира се...) Trash/Death/Black web: http://www.paganflames.hit.bg myspace: http://www.myspace.com/xflamesband e-mail: xflamesband@hotmail.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Share Отговорено Февруари 12, 2007 Айде и аз да дам един линк да чуете нашата сркомна група,за сьжаление има само 2 песни,ама все пак www.delay.hit.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imagines Отговорено Февруари 14, 2007 Share Отговорено Февруари 14, 2007 Групата на Мъжо ми НИХИЛИСТ-death metal,alternative www.myspace.com/nihilistbg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivo_minchev Отговорено Февруари 15, 2007 Share Отговорено Февруари 15, 2007 Здравейте пичове. Ситуацията поради, която пускам темата е следната: скоро ме одобриха за редактор или не знам как се води в start.bg. Хванал съм се да направя опис на Бг ъндърграунда. Молбата ми е всеки който има група и съответно сайт да сложи тука линка ,за да може да го добавя. Ако можете дайте и някакво стилово определение за музиката ви, за да мога да направя някакво разграничение.Това е каталога, който съм подготвил досега, но за да бъде одобрена секцията трябва да има поне 100 линка: http://bgundergroundmusic.start.bg/ Група ROCKADA град Русе. Стилова ориентация: рок, хард рок, хеви рок. www.rockada.net www.myspace.com/rockada Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цветозар Отговорено Февруари 15, 2007 Share Отговорено Февруари 15, 2007 може би по-правилното е да се направи един специализиран сайт каталог, а не така в start.bg. в start.bg нещата изглеждат много объркано и неподредено според мен. и не може да има един истински пълен каталог. според мен един сайт, където всеки може да си регистрира групата и албуми (песни) които са издали, с възможността за малко история и оценки (материали на кратко от други регистрирани в сайта) ще е идеалното решение. разбира се ... с качването на mp3-ки е малко bandwidth подробност и може би сайта би трябвало да се концентрира на първо време само като информативен източник тип свободен каталог (не казвам свободни песни - а свободен списък в който всеки може да си регистрира групата или музикалните проекти), пък песните вече може и с външни препратки да са. мисля че точно това е и идеята, която горе долу има и зад http://bgundergroundmusic.start.bg/, но там реализирана по този начин не може да има тази пълнота и информативност, която заслужава. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цветозар Отговорено Февруари 15, 2007 Share Отговорено Февруари 15, 2007 (като продължение към предния постинг че се сетих) едно време имаше един мп3.ком сайт, където разбира се се качваха много мп3-ки разни групи. като махнем склада с мп3-ки всичко останало от този сайт беше много добре организирано и предоставяше много удобен интерфейс всеки да се представи пред света в един стегнат и добре организиран каталог по жанрове, списъци с албуми, самостоятелни парчета и, разбира се, за повече инфо който се интересува можеше да се прехвърли на сайта на групата. нещо такова мисля че би било полезно да се направи и крайно информативно, а не така разпръсната информация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Февруари 15, 2007 Share Отговорено Февруари 15, 2007 и аз да добавя: Mystica (progressive metal) www.mysticaband.net Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivo_minchev Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 Група ROCKADA град Русе. Стилова ориентация: рок, хард рок, хеви рок.www.rockada.net www.myspace.com/rockada Малка корекция. Името на групата се пише на латински. Не че нещо ама се оказа че имало и друга група Рокада, та за да не се бъркат. Иначе благодаря че ни включихте и евала за яката идея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YAVOR_GUITAR Отговорено Февруари 23, 2007 Share Отговорено Февруари 23, 2007 Fallen Angels- heavy/progressive www.hevmet.hit.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a.s.a.p Отговорено Февруари 25, 2007 Share Отговорено Февруари 25, 2007 Ето и от нас нещичко.Много готина инициатива!!! www.myspace.com/assoonaspossible Стила - ти определи) Здравейте пичове. Ситуацията поради, която пускам темата е следната: скоро ме одобриха за редактор или не знам как се води в start.bg. Хванал съм се да направя опис на Бг ъндърграунда. Молбата ми е всеки който има група и съответно сайт да сложи тука линка ,за да може да го добавя. Ако можете дайте и някакво стилово определение за музиката ви, за да мога да направя някакво разграничение.Това е каталога, който съм подготвил досега, но за да бъде одобрена секцията трябва да има поне 100 линка: http://bgundergroundmusic.start.bg/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Февруари 28, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 28, 2007 Хич не ме бива в определянето на стилове. За щастие сте го написали в Myspace. Ето и от нас нещичко.Много готина инициатива!!!www.myspace.com/assoonaspossible Стила - ти определи) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZNAIKO Отговорено Март 11, 2007 Share Отговорено Март 11, 2007 SVETKOOO Pop,rap,electronik www.freewebs.com/svetkooo www.myspace.com/svetkooo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Март 17, 2007 Share Отговорено Март 17, 2007 Trysth стил: black metal профил: http://www.myspace.com/trysthband Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts