Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

strat_red_front_b.jpg

Такова чудо не бях виждал, ама ето видях преди 2-3 дни. Оказа се дори че бяха на някакви смешни цени...

Винаги има какво да ме изненада ;)

Малко инфо: EPIPHONE STRATOCASTER Electric Guitar. Built in Korea, late 1990's. Red finish & Headstock. Very fast maple bolt on neck w/ great action and great Stratocaster sound. An excellent, versitile guitar at a bargain price.

• Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ами това официално не трябва да се води Стратокастер заради различната глава на грифа.

От Фендер съдят наред, ако някой им копира дъските 1:1, а камо ли да ползва името "Стратокастер".

Веорятно моделът се казв анещо друго, но е направен да мяза на Стратокастер с уеееки промени, за да се тълпи народът и да купува.

PS:

Epihone ссега не са ли Gibson's bitch?

Отговорено (Редактирано)
Epihone ссега не са ли Gibson's bitch?

Баш.

А към автора на темата:

От къде я намери тази китара? И от какви материали е направена?

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено (Редактирано)

Все повече се замислям дали не става дума за китара тип "Стратокастер", на която е сменян грифа с такъв от Epiphone. :greenball:

Това е доста вероятно, но не знам каква е дължината на мензурата и дали има съвместимост.

Редактирано от the_gorer
Отговорено

за конкретната китара - не съм сигурен дали не тяло от нещо и гриф епифон

но съм виждал оригинални такива епи - стратове

съмнение няма

Отговорено

Какви са тия сини струни бря ?!?!? такова чудо не бях виждал.

А не можели грифа да е къстъм? Демек просто да му е догодена формата на главата B)

Отговорено

Няма нищо менте в китарата ( от първата снимка). Източника на снимката и информацията намерих на някакъв сайт, но самата китара я видях в магазин - чисто нова и няма нищо преправяно по нея. Просто останах много изненадан, че Епифон са нарушили малко Гибсън-традицията и са направили Фендер тип китара. В този дух искам да кажа и че също Guild Guitars, който са собственост на Фендер правят доста добри (и скъпи) реплики на SG. Така че, объркването е пълно!

Самия Епифон Стратокастер, който видях струваше 109 бритиш паунда( около 330 лв.)

Отговорено (Редактирано)

Да бе Metalhammer.....Какви са тия сини стуни???

Пък и тия монети до бриджа.......дай малко повече инфо, моля те :rolleyes:

Редактирано от liquid_death