Nikifena Публикувано Март 5, 2005 Публикувано Март 5, 2005 На това нещо съм му се изкефил от сумати време, и всеки път като го слушам му се кефя от се сърце Става дума за доста кадърен и приятен джаз. Мога да кажа, че баса тук е неповторим и звука страшно много ми допада. Музиката е перфектна и много добре изпипана. По-добър запис на концерт наистина не съм слушал. Цитирай
Topsun Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 як албум,но е по-скоро фюжънчеблагодаря никсън Цитирай
killer Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 На това нещо съм му се изкефил от сумати време, и всеки път като го слушам му се кефя от се сърце Става дума за доста кадърен и приятен джаз. Мога да кажа, че баса тук е неповторим и звука страшно много ми допада. Музиката е перфектна и много добре изпипана. По-добър запис на концерт наистина не съм слушал. Не знам дали тук нещо модераторите недоволстваха за такива постове, ама ако не е кат за форума трийте го Както и да е който харесва джаз музика, и изобщо добре изпипаната и издържана музика нека го чуе това нещо... цък Музиката която правят е супер!!! Фен съм на Лии от много време, ...дават един негов концерт по MEZZO, звукът на пича е просто супер!!! Някой гледал ли го е? Ако някой знае къде го има ще съм много благодарен за линк!!! :twisted: Марио :twisted: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Имам едно ДВД на Фоурплей - КЪРТИ!!! Цитирай
YtseJam Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Sony Emory съм го признал отдавна, че измисля едни от най-мелодичните мултитомови преходи, просто е кеф да ги слушаш. Да не говорим за останалото. Това е един от албумите, които преди време най-много помогнаха на лицето Никифена и моя милост от пропаднали металисти да преминем във фаза пропаднали джазолюбители. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 7, 2005 Автор Отговорено Март 7, 2005 Това е един от албумите, които преди време най-много помогнаха на лицето Никифена и моя милост от пропаднали металисти да преминем във фаза пропаднали джазолюбители. Точно така е. Скоро може да пиша и за другия ми любим албум в който свири стив смит предплагам се сещаш Цитирай
Topsun Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Скоро може да пиша и за другия ми любим албум в който свири стив смит предплагам се сещаш малиииииии!това е изрода на който много се кефя Цитирай
Rust Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Aз нямам БУБУ .... мръсниците искат пари за достъп и съответно не всички си плащат за него ... не знам колко точно искат но провайдъра каза че било МНОГО ... така че .... ако можеш някъде другаде да пуснеш гювеча !? Цитирай
Martinez Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Слушали ли сте Lee Ritenour в Fourplay? Taм е просто невероятен заедно с останалите ненормалници - Nathan East, Bob James & Harvey Mason Цитирай
Martinez Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Имам едно ДВД на Фоурплей - КЪРТИ!!! Пич, ти ме утрепа - дай да го copy-paste това DVD по някакъв начин Цитирай
Topsun Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 абе като се замисля имам доста албуми на форплейама вече не ги слушам редовно.... Цитирай
Recommended Posts