YtseJam Отговорено Март 22, 2005 Share Отговорено Март 22, 2005 А колко по-лесно е да свириш на живо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 22, 2005 Автор Share Отговорено Март 22, 2005 (Редактирано) А колко по-лесно е да свириш на живо... Даа.. свиренето на живо си е най-лесно, ама записа на живи барабани е :wall: :wall: :wall: Трябват хиляда и сто микрофона, специални помещения... От де такива екстри? Да не говорим за това колко по-скъпо е свиренето на живо, колко те заобичват съседите и колко ти се съсипват тъпанчетата на ушите. Другият вариант е студио, ма за там па треат леффчета, дет ги немам. За скръндзливи копелета като мен, пиратският софтуер му е майката :guitar: Редактирано Март 22, 2005 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2005 Share Отговорено Март 23, 2005 (Редактирано) Фак. Аз за какво се хабих да ги точа тия три СД-та?!?! П.П. Пускам Groove Agent-а да го видим него... Редактирано Март 23, 2005 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Автор Share Отговорено Март 23, 2005 Фак. Аз за какво се хабих да ги точа тия три СД-та?!?! П.П. Пускам Groove Agent-а да го видим него... Те CD-тата и луповете са ОК, ама малко повече творчество се иска от страна на работещия с тях, отколкото при нормалните ACID лупове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 23, 2005 Share Отговорено Март 23, 2005 Ok, кажи с две приказки как се отваря нещо от това СД. Аз съм с Нуендо и след 20 мин. ръчкане съм до никъде. П.П. Имам и Кубейз, ама не съм го слагал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 23, 2005 Автор Share Отговорено Март 23, 2005 Трябва ти Cubase VST, а не Cubase SX. Той отваря файловете като подередени песни - интро, ритъм, преходи, финал. Повечето от луповете са страхотни, но не знам как да ги ползвам с точно определена песен - трябва да си играеш да ги напасваш малко повече, отколкото с обикновените лупове. Не дей да съжаляваш, че си ги смъкнал - самите ритми са супер яки и късат синджира отвсякъде! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Март 24, 2005 Share Отговорено Март 24, 2005 *.rex файловете се редактират с ReCycle =>http://www.propellerheads.se/index.cfm Сложи си Reason и ги импортни там после. Току виж ти се улеснил живота. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 24, 2005 Share Отговорено Март 24, 2005 Решението е 1 FX Pansion BFD няма нужда от рекс фаилове втре има вградени хиляди биийтове а звука е на хипер про ниво но само 1 самите семпли не са процеснати това трябва вие да го сторите с EQ comrpesori reverbi и т .н.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 24, 2005 Share Отговорено Март 24, 2005 Поръчах целия пакет от 5 СД на BETA MONKEY. Пише че има много луупове за всякакъв вид рок, но като ги чуя ще дам отзиви. Засега чакам да ги получа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 24, 2005 Автор Share Отговорено Март 24, 2005 Аз смъквам едни метъл/хард рок лупове наречени La Griff. Те са в някякъв странен формат, но към тях върви програма, която ги конвертира в .wav формат. Смъкнах диска с преходите и ми се сториха сравнително ОК. не са перфектни, но не са и никак зле. Има ги в eMule. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 ОК, това е втората тема за софтуер за метъл барабани, която подхващам. Вече имам FXPansion BFD, благодарение на Делян ( ) и ми се ще освен с него да поекспериментирам и с дръм луупове.Поразрових се в интернет и намерих един диск с барабанни луупове специално за метъл (две каси и прочее). Дискът се казва Beta Monkey Double Bass Mania. http://www.betamonkeymusic.com/Double_Bass_Mania.html Искам да попитам: има ли го някой на диск, виждал ли го е някой качено на сървър за свободен даунлоуд и прочее? Аз го търсих в мулето и другите p2p-та, но му намерих само упътването. Другият ми въпрос е: някой ползвал ли е и други подобни метълски луупове и откъде може да се вземат? Мерси. Току що получих целия пакет (легален ) от 5 диска на Бета Мънки ала бала..... Много са готини наистина. Без ефекти са, но това не е проблем - тъкмо си ги правиш точно както ти харесва. Много ми харесва соло барабанчето - баш си е "кожено". Като цяло - супер е!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 6, 2005 Автор Share Отговорено Април 6, 2005 Току що получих целия пакет (легален ) от 5 диска на Бета Мънки ала бала.....Много са готини наистина. Без ефекти са, но това не е проблем - тъкмо си ги правиш точно както ти харесва. Много ми харесва соло барабанчето - баш си е "кожено". Като цяло - супер е!! Честито за бета-мънкито! Това е наистина готина придобивка, която издирвам от половин година насам. Жалко, че го няма в eMule и се е наложило да го купуваш, но очевидно за теб това не представлява проблем. На местно ниво, ще почакаме още минимум половин годинка, дано го пуснат в мулето, а до тогава ще подсмърчаме като цигани край баничарница. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 Еми да... така е да си ориенталец Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Април 7, 2005 Share Отговорено Април 7, 2005 Който се интересува от повече, да ми пише (ама не тука, че да не ме съдят за разпространяване на пиратски софтуер! ) Ще измислим нещо @Фюрер и @горер обадете се когато можете, че да видим ко ша праим ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Април 7, 2005 Share Отговорено Април 7, 2005 Аз не съм почитател на лупуве, честно казано Ама с теб си говорим като си в нета, така че спокойно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts