sa6tiat Публикувано Април 4, 2017 Публикувано Април 4, 2017 Здравей, форум любим.Ей тва нящо ми се мерна, та да покажа...Ако случайно някой е пробвал, нека даде ривю.Тепърва ще ровя и споделям. https://singularsound.com/product/beatbuddy/ Цитирай
musicman Отговорено Април 10, 2017 Отговорено Април 10, 2017 Това си е задължително според мен, както и Digitech Trio. В шопинг листата ми е ама а да видим кога... Цитирай
ThrasherDge Отговорено Април 10, 2017 Отговорено Април 10, 2017 Digitech Trio Plus е супер - има и вграен looper. 1 Цитирай
toito Отговорено Април 13, 2017 Отговорено Април 13, 2017 Аз притежавам от известно време Beat Buddy и много успешно работя с него. Уредът е много лесен за използване и е чудесен във всяко едно отношение. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 19, 2017 Автор Отговорено Април 19, 2017 Рафо, ако го купиш, моля те, дай едно кръгче...! Цитирай
maer Отговорено Април 20, 2017 Отговорено Април 20, 2017 Аз съм ползвател първо на Digitech Trio, а в последствие и на Digitech Trio Plus, наистина са ми много полезни за "самостоятелна работа" , най- малко дадена мелодия или акордна прогресия можеш да я чуеш с ритъм секция в различни стилове за секунди и качеството на семплите е повече от прилично."Плюса" мисля, е по-добрия вариант но е и близо два пъти по-скъп...има добавени стилове " metal", "e-pop" и " latino" , и както беше споменато по-горе, лупър, който може да се ползва отделно или синхронизирано с барабаните и баса и още доста "разширения". За живо свирене, за мен и двата варианта на триото не са подходящи, но за нещо като творчески процес са чудесни. Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 26, 2017 Автор Отговорено Април 26, 2017 Аз притежавам от известно време Beat Buddy и много успешно работя с него. Уредът е много лесен за използване и е чудесен във всяко едно отношение. Може ли някъде да се пробва това чудо?... Цитирай
Recommended Posts