Jump to content
Българският форум за музиканти

toito

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от toito

  1. Човекът никак не е коректен, не рискувайте с такива поръчки! Поръчвал съм няколко пъти и всеки път бях разочарован. Изобщо, да се поръчват музикални инструменти по Интернет, е голяма глупост. След като се опарих няколко пъти с тази ментарджийска фирма, поумнях.
  2. Аз притежавам от известно време Beat Buddy и много успешно работя с него. Уредът е много лесен за използване и е чудесен във всяко едно отношение.
  3. toito

    Vintage Guitars

    Като първа китара за начинаещ китарист Vintage наистина е най- доброто, което може да се закупи за една скромна сума. Около 600 лева за копието на Gibson Les Paul, което много се доближава до оригинала.
  4. От скоро официален вносител на Гибсон e "Музикален център Икономов". Най- добрият им магазин е на "Лавеле" 8. Там са изложени десетки китари Gibson. Gibson можете да закупите и от visisarts. Те внасят китари, които предлага Music Store. И двете фирми са много добри и можете напълно да им се доверите.
  5. Може ли някой да ми покаже срещу заплащане как се прави запис от Fender Mustang III направо на компютъра? Търсете ме в работно време на стационарен телефон 02 884 00 11. Благодаря предварително за усилието!
  6. Притежава ли някой усилвателя Fender Mustang III и знае ли как се прави с него запис от усилвателя към компютър?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.