Билка Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Мили хора Някои от вас са прави, други не точно. Няма да ви оспорвам нищо, само погледнете името на кавъра на тази песен, направен от Брегович за филма Arizona Dream --> нарича се "7/8 and 11/8" М.д. тази песен ми е много любима, особено както са я разработили за филма. Но кажете ми, какво чувате да се пее - Биляна или друго име? Хайде, със здраве!
Rocko Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Ако броиш некви шестнадесетини излиза 22/16......но за мен цялото парче си е в размер 11/8 На места свиренето и пеенето влиза на втората осмина от първия удължен дял и за това на някои им се струва, че влиза в 13-тата осмина.....тя дефакто наистина е 13-та, но в истинския размер си е втора осмина......
yotzzo Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Бройте си,лошо нема.Може и тези,които го свирят да си го броят всеки по различен начин
Nifelheim Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Мили хора Някои от вас са прави, други не точно. Няма да ви оспорвам нищо, само погледнете името на кавъра на тази песен, направен от Брегович за филма Arizona Dream --> нарича се "7/8 and 11/8" М.д. тази песен ми е много любима, особено както са я разработили за филма. Но кажете ми, какво чувате да се пее - Биляна или друго име? Хайде, със здраве! Ми, името което пее е Лиляна, всъщност. Така е и на студийня запис, на концерта и в самата оригинална народна песен. (;
Recommended Posts