ProjectHamsterdam Публикувано Март 4, 2005 Публикувано Март 4, 2005 ОК, трябва да се извиня на хората, които очакват да чуят следващото парче на дет-метъл групата ми. Като не върви не върви, напоследък нещо нямам настроение и свиренето не се получава както трябва. Реших да се позалисам с нещо друго и ето резултатът. Попадна ми едно CD с drum loops, наречено Zero Gravity. Вътре има много шантави идеи. Като се пльоснат и едни китари отгоре става още по-. Кажете как ви се струва това: The Woodlands' Critters Satanic Christmas of the Antichrist Според мен е доста необичайно. А и звукът не е лош. А да, вижте новият ми уебсайт: My Hello Kitty Death Metal Page Цитирай
Fenix Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 (Редактирано) Аааааааааааааааааааааааааа усещам че тука има фенове на South Park и то на най-бруталния им епизод а? Hail Satan! абе: Sorry, this site is temporarily unavailable! The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information. Редактирано Март 4, 2005 от Fenix Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 4, 2005 Автор Отговорено Март 4, 2005 Мамка му. Кой е изкльопал един гигабайт трансфер от тая страница, на която няма нищо? :think: Както и да е, така по-добре ли е: The Woodland Critters' Satanic Christmas of the Antichrist Цитирай
Fenix Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Аййййй много е интересно Мене много ми допада, едно такова. Абе яко е. С тия барабани напомня на една песен на Годсмак - Серенити Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Тая песен не я знам, но ще я чуя. А то няма как да не стане като хиляда други песни, защото все пак повечето от ритмите са доста клиширани. :green: Ама стана голяма цигания като цяло де. Има и разни неща в CDто изсвирени на перкусии с ръце - там циганията ще е пълна, ама не смятам да се занимавам повече с такива работи. Най-бруталния епизод на South Park според мен е Stupid Spoiled Whore. Ама и тука Добрият Старец като дойде с двуцевката и започна да мели горските животни с хедшотове беше доволно идиотско. :green: Ето го и саундтрака - подобаващо идиотски. Цитирай
jFog Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 луда работа ебах ти тактовете.Може да се направят интересни неща верно.Преди време бях пробвал един неща с джънгъл ритми голям психария ставаше.Шъ взема да си го потърся тоз диск и аз Цитирай
Fenix Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Тая песен не я знам, но ще я чуя. А то няма как да не стане като хиляда други песни, защото все пак повечето от ритмите са доста клиширани. :green: Ама стана голяма цигания като цяло де. Има и разни неща в CDто изсвирени на перкусии с ръце - там циганията ще е пълна, ама не смятам да се занимавам повече с такива работи. Най-бруталния епизод на South Park според мен е Stupid Spoiled Whore. Ама и тука Добрият Старец като дойде с двуцевката и започна да мели горските животни с хедшотове беше доволно идиотско. :green: Ето го и саундтрака - подобаващо идиотски. Абсолутно!!! Много добре ще отива като фон на епизода Blood orgy!!!!! Цитирай
fracture Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 (Редактирано) това какво е, май е нов стил - мезерен обаче става :guitar: :guitar: Редактирано Март 5, 2005 от fracture Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Ти ся за мЕзе ли ме вземаш? Цитирай
fracture Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 ами като съм писъл, съм пообъркал клавишите, трябваше да е написано за стила - мИзерен, но не влагам лоши помисли Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Знам ве, ама пак си пообъркал като си писЪл. Цитирай
fracture Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 ми все пак ... нощ е (умората си казва думата), май трябва да полягам, щото ако се захвана с пиенето - и него няма да направя както трябва Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) голям мерак ми е да чуя ама нито един линк не бачкаше Редактирано Март 6, 2005 от DeathZone Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 Явно бачка когато си иска. Сега вторият линк работи. Поне засега. :think: И на Илийката нещата трябва да тръгнат, но зависи от настроението на сървъра. Цитирай
Recommended Posts